Walka o mistrzostwo bedzie bardzo ciekawa. Przed nami jeszcze 6 kolejek. Na czele Zagłębie i BOT z taką samą liczbą punktów. Uważam, że mistrzem zostaną piłkarze z Bełchatowa. Po fenomenalnej rundzie jesiennej teraz idzie im troszkę słabiej, ale uważam, że zasługują na Ligę Mistrzów. Ja oczywście jestem za Wisełką Czy stać ją na europejskie puchary - zobaczymy po meczach z Zagłębiem i GKSem Mam nadzieję przynajmniej (ale pewnie niestety i maksymalnie ) na 3 lokatę. Jeśli Korona dalej bedzie w takiej formie, to ciężko bedzie obronić miejsce na podium. Pierwszy sprawdzian dla nich już jutro - z Zagłębiem.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
szczerze powiedziawszy to ostatnimi czasy jakos nie interesuje sie nasza ligą ale chyba jestem za Bełchatowem, bo bardzo lubie siatkarski zespol z tego miasta zapowiada sie jednak bardzo emocjonujaca koncowka gdyz na 5 kolejek do konca GKS gra m.in. z Korona na wyjezdzie i z Wisła Krakow w domu, a Zaglebie gra wyjazd z Legia i u siebie także z Wisla Krakow.
Szkoda, że własnie Wisełka juz nie da rady no ale cóż
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Maj 06, 2007 2:43 pm
Uważam, że Bełchatów dotrzyma lidera do końca , jednak sercem jestem za Wisełką, lecz po wczorajszej porażce z Odrą zaprzepaściła szanse na tytuł Mistrza Polski :/
Chyba zapomniany troszkę temat więc sie wypowiem, ale o tym kto zostanie mistrzem w tym sezonie 07/08. Myślę, że drużyną tą będzie Wisła Kraków. Biała Gwiazda ma naprawdę bardzo silny sklad. Już w pierwszych kolejkach udowodnili, że mają ochotę wrocic na tron. Liczę na ten zespol, bo to moja ulubiona druzyna OE
Ja uważam, że będzie to Wisła Kraków. To, co pokazują w ostatnich meczach ligowych (1:0 z Zagłębiem i 4:0 z Koroną) zasługuje na duże uznanie. Myślę, że Wisła nie będzie miała sobie równych w tym sezonie.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Nie Sie 12, 2007 10:21 am
Ja oczywiście stawiam na Wisłę Krk Ma silną pakę (Kosowski, Niedzielan), już nie gra tak jak w poprzednim sezonie (traciła piłki, itp.), świadczy o tym wygrana z Kolporterem Koroną Kielce 4:0.
Wisło - będziesz wielka!
_________________ KLIKAJĄC W BANNEREK REKLAMOWY NAD SHOUTBOXEM WSPIERASZ FORUM NIC NIE PŁACĄC
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum