Popieram przedmówcę i stawiam na Wisłę jak co roku Wygląda to całkiem nieźle, dobry początek. Wiślacy będą mogli skupić się na lidze, bo nie grają w Europie. Może uda się do w/w dwójki ściągnąć Szymkowiaka Będzie dobrze Na dalszych miejscach Legia i dalej może Lech.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Wisła wiadomo że na 1. bo kupiła tak świetnych piłkarzy, a odszedł (z lepszych) tylko Błaszczykowski i największy talent spoza Polski jaki ujrzały nasze boiska w ciągu ostatnich lat - Hristu Chiacu
A co sadzicie o Legii? Przeciez tak swietnie zaczeli nowy sezon... Trzy mecze i trzy zwyciestwa, a to przecież wciąż jest czołowa druzyna polskiej ligi. Mają w skladzie kilku naprawde znakomitych zawodnikow jak Burkhardt,Grzelak czy Edson, ale też mlodych i utalentowanych wilczków jak Korzym, Grosicki i Ekwueme. Myślę, że Legia w tym sezonie może powalczyć o mistrzostwo... Mam jednak nadzieję, że zawodnicy ze stolicy nie wygrają z Wisłą Kraków
... bo wtedy znowu nie mielibyśmy drużyny w fazie grupowej Ligi Mistrzów // szymonp1992
co raz bardziej zarysowuje nam sie sytuacja w Orange Ekstraklasie Na czele Wisla i Legia... Druzyny, ktore jeszcze nie przegraly. Ba! Legia nawet nie stracila punkow i dzieki temu ma czteropunktowa przewagę nad Wislą. Inne druzyny pozostaly nieco w cieniu dwóch najwiekszych polskich firm. Ciekawe czy tak zostanie do konca, czy w koncu jakis gigant wpadnie w kryzys? zobaczymy
Czekam osobiście na mecz pomiędzy Wisłą, a Legią. On powie więcej o tym, jak może wyglądać ten sezon - na pewno nie będzie to mecz decydujący, bo pewnie zadecydują mecze ze słabszymi rywalami. Kto zgubi mniej punktów - wygra. Wczoraj Wiśle zabrakło skuteczności, ale pamiętajmy, że 2 remisy to nie katastrofa Wciąż myślę, że to Wisła zostanie mistrzem poraz 11.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Jak to przeczytałem w komentarzach na interii - Legia rozpoczęła marsz w dół tabeli Powiedzmy sobie szczerze ze dostaliście słabych przeciwników na początek zeby zgrac zespół a teraz czas konfrontacji z mocniejszymi zespołami Nie chcę Wam xle prorokować, życze 2 miejsca, ale Wisełce Mistrza nie zabierzecie
Czy ja wiem czy marsz w dol tabeli rozpoczela Amauri? Jedna porażka o niczym nie świadczy... Nie mówie też, że życzę im dobrze,bo kibicuję Wiśle w OE, ale myslę, że będą walczyć do końca sezonu o triumf
Ja z całego serca kibicuje Koronie i mam nadzieje ze zdobedzie tytuł Mistrowski,o ile oczywiście Wisła wkońcu zacznie tracić punkty bo jesli utrzyma takie tempo to na koniec sezonu może być nie mały pogrom
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum