Wysłany: Sro Paź 04, 2006 19:44 Kluby i piłkarze z Waszych miast
Witam.
Jakie kluby as u was w miastach? I jacy pilkarze sie wywowadza z waszych miast?
U mnie jest MKS Warta Międzychód.
A z piłkarzy to troche ich jest nie za az tak duzo ale jest... np. Szymon Sawala (gral m.in w Amice) obecnia gral w lidze izraelskiej, Jacek Przybylski(gral m.in. we Wisle Krakow, na wyspach owczych a obecnie jest trenerem w druzynie pod poznaniem), Bartłomiej Konieczny (obecnie Widzew łódz) bracia Szymon i Jakub Nabzdyk (grali m.in. w Amice) . To chyba alles.
Ostatnio zmieniony przez Buba Sob Lut 13, 2010 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Ja mieszkam w Starogardzie Gdańskim, nasz zespół to Wierzyca Starogard. W Starogardzie urodził się, wychował i mieszkał Kazimierz Deyna. Z obecnych graczy to najlepszym jest 18 letni Bartosz Prokopów który podpisał kontrakt z Groclinem.
Ode mnie 4-ligowy Huragan Pobiedziska:D ;P a z miasta wywodzi się np.Bartek Ślusarski gra w Portugalii w Leira czy jakoś tak oraz były u nas 3 mecze na tegoroczsnych ME do lat 19:)
U mnie są dwa zespoły OKS 1945 i Warmia Olsztyn.Ale główną atrakcją w Olsztynie nie jest pilka nożna ale siatkówka. W Olsztynie wychował się Zbigniew Małkowski. Widziałem go klika razy w wakacje gdy szedłem ulicą bo jego mama mieszka gdzieś nie daleko mnie i on przyjeżdża na wakacje.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum