chciaz jestem z mikolowa (sami niebiescy) ja kibocuje Gornikowi Zabrze..jest jeszcze u mnie druzyna futsalowa (2 liga Ks.Kamionka). a z Mikolowa pochodzi np.Leszek Latacz trener Reprezentacji Polski w futsalu.
Klub Korona Kielce.W Kielcach urodzili się m.in. Paweł i Piotr Brozek(obaj Wisła kraków)Piotr Stokowiec(Wigry Sywałki wcześniej Pierwsza liga w Poloni,Groclinie a także "przygody"w klubach zagranicznych),Kamil Kuzera(Polonia Warszawa)
marian555
Profil: wszystko
Kolekcjoner od: 2004-01
Wiek: 19 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 5 Skąd: Białystok/Choroszcz
Wysłany: Sob Gru 29, 2007 13:15
Z mego miasta najlepszy klub to oczywiście Jagiellonia Białystok. W tym klubie grę zaczynał Tomek Frankowski
klub z mojego miasta : BKS Iglo Bochnia (4 liga małopolska ) piłkarze znani :
- Mariusz Krzywda ( kiedyś grał w drugiej lidze Polskiej )
- Janusz Piątek ( trzeci bramkarz Cracovi Kraków )
Papen ales walnął!! i jeszcze te błędy!
Jaki tam Piątek?!?! na klubie z własnego miasta sie nie znasz!?
Poprawie Papena:
Mariusz Krzywda - grał w Igloopolu Dębica (ówcześnie I liga), Hutniku Kraków (tez I liga) z którym wystąpił w europejskich pucharach przeciwko m.in. AS Monaco
Marek Pączek - odszedł do Cracovii zeszłego lata po 5 latach gry w BKS-ie
moze nie wychowanek ale urodził sięw Bochnia a obecnie trener BKS-u:
Marek Kusto - Kiedyś zawodnik Wisły Kraków, Legii Warszawa, KSK Beveren (Belgia). Grał także w reprezentacji Polski (19 meczy, 3 gole)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum