Zapraszam do rozmów o klubie, który ostatnio przeprowadził bardzo głośny transfer:
Cytat:
Wielokrotny reprezentant Polski, 34-letni Tomasz Frankowski uzgodnił w poniedziałek warunki 2-letniego kontraktu z Jagiellonią Białystok, gdzie zaczynał swoją karierę.
Cieszę się, że Franek wraca do polskiej piłki, do Jagiellonia, gdzie chciał zakończyć piłkarską karierę. Pochwalam jego decyzję. Liczę na jego dobrą formę. Powodzenia!
Niestety, jestem niemal pewny, że za pół roku na 90minut pojawi się news: Frankowski odchodzi z Jagiellonii, a przez ten czas Franek zdobędzie może 1-2 bramki, większość czasu lecząc jakąś kontuzję. Obym się mylił...
A ja mam nadzieję, że się popularny Franek odnajdzie swą dawną formę strzelecką i pomimo swojego wieku pokaże jeszcze prawdziwe oblicze Frankowskiego. Do tej pory mam w pamięci te hasło:
Franek,Franek,Łowca bramek Oby jego czas powrócił..Trzymam kciuki za Tomka no i oczywiście za Jagielonię także ..
Transfer dobry, poszedł do typowego średniaka polskiej ligi i myślę, że powinien sobie bez problemu wywalczyć miejsce w składzie. Co więcej, wierzę też, że zacznie strzelać bramki i zainteresują nim się lepsze drużyny. Nie myślę tutaj o jakiejś Barcelonie, ale coś pokroju Wisły, Lecha..
Co tu dużo mówić. Polska liga jest bardzo dobra aby odbudować sobie formę. Tak zrobił Mila, a także sam zainteresowany - Frankowski. Myślę, że teraz będzie podobnie.
Co tu dużo mówić. Polska liga jest bardzo dobra aby odbudować sobie formę. Tak zrobił Mila, a także sam zainteresowany - Frankowski. Myślę, że teraz będzie podobnie.
tylko żeby nie było tak że odbuduje forme i znów gdzieś odejdzie
Popatrz na zawodników z innych krajów, w wieku 35 lat grają na niezłym poziomie np: w Milanie. Myślę, że jeżeli Franek odbuduje formę w ciągu dwóch lat to za granicą mógłby pograć, ale tylko w zespole, gdzie miałby pewne miejsce w składzie. Jeżeli tak nie będzie to już lepiej niech zostanie w rodzimej lidze i więcej czasu poświęca rodzinie.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Gru 25, 2008 04:24
Dla mnie transferem rundy, jeśli do niego dojdzie, będzie Przybylski za 400 tyś eurasów ! do Górnika. Jeśli ten transfer wypali to nie ma szans, żeby się Górnik nie utrzymał (+ to co niby jest czyli Strąk, Szczot i Banaś).
Niby miał Franek iść do Zabrza. Sorry, nie wierzę w niego w ogóle. Dla mnie Jaga z nawet Skoro czy zwłaszcza Grosickim + Odra są do spadku. Sorry Winnetou, biznes is biznes.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Dla mnie Jaga z nawet Skoro czy zwłaszcza Grosickim + Odra są do spadku.
nie mów tak nawet bo w sierpniu założyłem się o kilka piw, że to ŁKS spadnie choć w rundzie jesiennej dobrze sobie radzili to myslę, że rycerzami wiosny, jak często u nich bywało, nie będą a co do Jagi to także nie spadną. tego jestem pewien. trudno w ogóle wytypować kogoś do spadku. KSG też nie poleci, bo miałem kilka dni temu sen, że 7. miejsce będą mieć
trzymam za słowo szczerze nie chciałbym,żeby Jaga spadła. mają dla kogo grać, organizacyjnie są coraz lepsi. no i druzyny słabej nie mają. ŁKSu też nie chciałbym widzieć w I lidze, no ale źle się tam dzieję i wg mnie są głównym kandydatem do spadku. no, ale to temat o Jadze, więc koniec spadków pogadamy w czerwcu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum