Ogłoszenie 

Poprzedni temat «» Następny temat
Jagiellonia Białystok
Autor Wiadomość
wEncio 

Ostrzeżeń:
 11/4/4
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 8:36 am   

No i Jaga odnosi zwycięstwo w pięknym stylu, wygrywając 3:0. Pokazali w tym meczu, że dokonali świetnych transferów - Frankowski i Grosicki. Oby tak dalej !

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 9:33 am   

Wczoraj fantastycznie grał przede wszystkim Bruno. Aż nie chce mi się wierzyć, że to jest ten sam piłkarz, który rok temu potykał się o własne nogi... Jeśli utrzyma obecną formę to wiosną Jaga będzie miała z niego bardzo wiele pożytku.

serverbks 

Profil: autografy
Wysłany: Nie Mar 01, 2009 12:58 pm   

Od dawna było wiadomo, że piłkarz to dobry, tyle że Płatek nie potrafił widocznie nim dobrze pokierować. Szkoda akcji z 80. minuty, bo mogła być bramka "stadiony świata"

J...ć PZPN!

Mam na wymianę m.in następujące grafy:

GROSICKI

BANDROWSKI

R. LEWANDOWSKI

BRUNO Coutinho

HERMES

JEZIERSKI

REICH

HITZLSPERGER

MAGIERA

SIATKARKI MUSZYNIANKI

Kontakt - tylko GG

Order 

Profil: Motyle.
Kolekcjoner od: 2007-09
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 3:17 pm   

I gool.i on on on on!!!- świetne emocje(mimo że oglądałem tylko gole na ebramki.pl) mi się udzieliły. Szkoda tylko trochę Arki. Jaga gra bez presji, ale i bez motywacji, więc następny mecz jest wielką niewiadomą.

wEncio 

Ostrzeżeń:
 11/4/4
Wysłany: Wto Mar 03, 2009 3:21 pm   

Jaga teraz pójdzie w górę tabeli !

wEncio 

Ostrzeżeń:
 11/4/4
Wysłany: Pią Mar 13, 2009 10:28 pm   

Kolejny dobry mecz Jagielloni, tym razem z Legią. Wynik 2:1 mówi sam za siebie. Gola znowu szczelił Franek.

serverbks 

Wysłany: Pią Mar 13, 2009 11:38 pm   

Que sera sera! BKS trzy punkty ma!

Pijem bawim się sialalala! <faja> <faja>

GROSICKI

BANDROWSKI

R. LEWANDOWSKI

BRUNO Coutinho

HERMES

JEZIERSKI

REICH

HITZLSPERGER

MAGIERA

SIATKARKI MUSZYNIANKI

Kontakt - tylko GG

michaś

Wysłany: Pon Cze 01, 2009 8:56 pm   

Krzysztof Hus ze Stali Rzeszów od następnego sezonu grał będzie w Jagiellonii. Dzisiaj podpisał 4-letni kontrakt z ekipą z Białegostoku.

18-letni zawodnik Stali od dwóch sezonów jest podstawowym obrońcą zespołu z ul. Hetmańskiej, będzie walczył o miejsce w szerokiej kadrze drużyny Michała Probierza, która w ekstraklasie zamierza powalczyć o coś więcej niż tylko utrzymanie.

W razie czego może też występować w ekipie z Młodej Ekstraklasy, w której mogą występować zawodnicy do 23. roku życia.

W zespole Stali, której do końca sezonu pozostały trzy mecze (ostatni z Wisłoką Dębica plus barażowy dwumecz), Hus już raczej nie zagra, bo leczy kontuzję.

źródło: Nowiny

To najlepszy piłkarz 3 ligi podkarpacko-lubelskiej. Świetny transfer i napewno zaprocentuje , chłopakl gra w swojej wiekowej reprezentacji i jest takim piłkarzem utalentowanym na swojej pozycji jakich nie było od dawna w kraju.

Pycio 

Ostrzeżeń:
 2/4/4
Wysłany: Pon Cze 01, 2009 9:22 pm   

Naprawdę jestem pod wrażaniem polityki Probierza i wywalania starszych - choć niekoniecznie słabych - zawodników jak Dzienis czy Lech (który gdyby nie to pewnie nadal by grał) i zastąpienia ich młodymi takimi jak Twardowski, Hus czy Gogol. Dodając do tego trochę doświadczenia, które dają Skerla i Stano i mądre postępowanie kierownictwa klubu (czyt. nie wyrzucanie trenera po 3 słabych meczach) może powstać bardzo dobry zespół, który może już za dwa lata będzie walczył o mistrza.

Jarzab93 

Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wysłany: Wto Cze 02, 2009 2:49 pm   

Pycio napisał/a:
Niestety, jestem niemal pewny, że za pół roku na 90minut pojawi się news: Frankowski odchodzi z Jagiellonii, a przez ten czas Franek zdobędzie może 1-2 bramki, większość czasu lecząc jakąś kontuzję. Obym się mylił...

Myliłeś się :grin: Franek był niezłym posunięciem transferowym. Na pewno wzmocnił atak, a obecność tak ogranego zawodnika w szatni to również spory atut. Szkoda, że Jaga w końcówce nie grała za dobrze min. porażka w ostatnim meczu u siebie. Ale myśle, że w Białymstoku jest kilku ciekawych zawodników min. Bruno, Grosicki, Hermes, a po sezonie przychodzi Gevorgyan którzy na pewno przydadzą się w kolejnym zdecydowanie trudniejszym sezonie.

Pomoc powodzianom
SMS o treści "POMAGAM" na numer 72052. Koszt 2,44 zł.

serverbks 

Wysłany: Wto Paź 06, 2009 9:08 pm   

Czas odświeżyć nieco temat :D

1. Jagiellonia Białystok - Legia Warszawa 2:0. <cwaniak> Znakomita gra Jagi i zasłużone zwycięstwo nad Legią. Dwie bramki kadrowicza Grosickiego, który Choto robił w Cioto. "-10" to już przeszłość. Jagiellonia na 15. miejscu w tabeli z punktem straty do bezpiecznej lokaty. Teraz przed Jagą dwa arcyważne wyjazdy - do Lubina (18.10) i Gdyni (23.10).

PS. "Grzegorz Lato to jest złodziej! Hej! Hej!" :grin:

2. Kamil Grosicki może być drugim piłkarzem Jagiellonii, który w czasie reprezentowania jej zagra w biało-czerwonych barwach. Pierwszym z nich był Jacek Bayer dobrych 20 lat temu w meczu z Cyprem. Ciekawe, czy Grosik nie utworzy pary skrzydłowych z Błaszczykowskim.

PS. Jak ktoś chce autograf któregoś z piłkarzy Jagi, to pisać - może uzgodnimy wymianę ;p

GROSICKI

BANDROWSKI

R. LEWANDOWSKI

BRUNO Coutinho

HERMES

JEZIERSKI

REICH

HITZLSPERGER

MAGIERA

SIATKARKI MUSZYNIANKI

Kontakt - tylko GG
Ostatnio zmieniony przez serverbks Wto Paź 06, 2009 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu