niech ktoś z tych co będą i interesuje ich coś z mojej wymiany i mogliby w zamian zdobyć dla mnie kilka grafów z tej imprezy, zagadają do mnie na gg lub priv
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Sro Kwi 16, 2008 06:22
Czy mógłby ktoś zebrać dla mnie kilka grafów z tej imprezy?Oferuje rzeczy z mojej wymiany.Kontakt przez PW.Podam wtedy,które grafy chciałbym mieć.
Górnik po 4 kolejkach ma 1 punkt i zamyka tabelę ekstraklasy. Ryszarda Wieczorka zwolniono. j Na jego miejsce j est kilku kandydatów : zdecydowanym kandydatem nr jeden jest Henryk Kasperczak a później to Marek Chojnacki, Ryszard Komornicki i Wojciech Stawowy.
Jak dla mnie jedynym trenerem który będzie miał autorytet w szatni jest Henryk Kasperczak i jedynie on może zrobić drużynę z piłkarzy Górnika;)
No to panowie dzisiaj kolejna porażka, tym razem z Jagiellonią na wyjeździe 0 : 1 :/ Dalej nie mogę dojść do tego co jest przyczyną takiej postawy Górnika w tej rundzie
Szczerze powiem, że upatrywałem Górnika jako drużynę, która uplasuje się w górnej części tabeli, może nawet w pierwszej "3", a tu taka niespodzianka. Jest to tak zasłużony klub, posiadający wspaniałych kibiców, że zasługuje na coś więcej niż na spadek do I ligi. Mam nadzieję, że w końcu się przełamią i zaczną się prezentować na miarę swoich możliwości. A pokazali w ubiegłym sezonie, że grać potrafią. A więc życzę wszystkim kibicom Górnika, wygranych swoich pupili.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Lis 13, 2008 10:35
Karol91 napisał/a:
Dalej nie mogę dojść do tego co jest przyczyną takiej postawy Górnika w tej rundzie
Złe przygotowania przez Wieczorka (+ zajechanie Zahorskiego przez Leo B.)
Mała rotacja składu - zawodnicy grają piach, a i tak nie ma kto ich zastąpić. Więcej szans dla Wodeckiego, Gancarczyka i innych młodych!
Słabe transfery - Pitry i Vaclavik grają słabo, Leo tragicznie, Rivas, Kołodziej wcale. Jedynie Bonin na jakimś tam poziomie (+ pozbycie się Jarki, Gierczaka).
Brzęczek i Hajto się starzeją, a nie ma kto pociągnąć gry za nich.
PECH - to co w ostatnich meczach się dzieje, to kur...a jest przesada, wczoraj chyba mieli 20 sytuacji, 65% posiadania piłki i nic nie wpadło.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Górnik zaskakuje mnie w tym sezonie in minus. Zapowiedzi o walce o najwyższe cele nie mają się nic do rzeczywistości. Życzę jak najszybszego powrotu do normalności.
Na mocy porozumienia zawartego pomiędzy stronami w czwartek (4 grudnia), z dniem 1 stycznia 2009 roku piłkarzami Górnika Zabrze przestaną być Marko Bajić i Patrik Pavlenda.
Zaczęły się czystki Zobaczymy kogo Henryk K. sprowadzi do Zabrza przez zimę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum