Poprzedni temat «» Następny temat
EURO 2012 w Polsce i na Ukrainie
Autor Wiadomość
szymonp1992

Wysłany: Pią Wrz 07, 2007 19:19   

Ja też wierzyłem w to z całego serca i wprost pięknym uczuciem było obwieścić trzem klasom w teatrze, że Euro jest nasze! Ale coraz bardziej wkurzają mnie Polscy "politycy", którzy ten turniej traktują nieco po macoszemu... Smutne ale prawdziwe...

andrys

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 01:21   

"Czy Polska i Ukraina staną na wysokości zadania i zorganizują najlepsze EURO w historii?"

Myślę, że na razie pytanie powinno brzmieć: "Czy Polska i Ukraina zorganizują Euro w 2012 roku?" Bo to, że wygraliśmy te "wybory" niekoniecznie oznacza, że to Euro zorganizujemy. Przypomnę, że historia futbolu pamięta przypadek kiedy to w roku 1986 Kolumbia nie dała rady zorganizować tak wielkiej imprezy jaką jest był i będzie Mundial i sami się wycofali. Dopiero po tej sytuacji wybrano Meksyk. Zresztą 3 lata temu Portugalia tez wcale z górki nie miała, bo przypominam, że UEFA upominała Portugalczyków, aby zmieścili się w terminie bo organizacja szła baaaardzo powoli.

Pozdrawiam.

Dirk Kuyt

Wysłany: Sob Wrz 08, 2007 20:37   

Kolumbia się wycofała ponieważ kraj został zniszczony przez trzęsienie ziemi, więc chyba ważniejsza była odbudowa kraju niż mundial.

Co do organizacji Euro 2012.

Myślę że jeśli szybko Polska upora się z bajzlem politycznym staniemy na wysokości zadania, chociaż i tak jesteśmy daleko w tyle.

Zobaczymy kto wygra wybory i kto pokieruje budową dróg, stadionów itp..

<><><><><><><><><><><><><><><><><>

www.dirkkuyt.fotopic.net

Moje autografy.

Alvaro13 

Profil: Odznaki
Kolekcjoner od: 2006-10
Wysłany: Sob Lis 10, 2007 20:11   

Ja uważam że w Polsce nie jest tak źle i Euro uda się zorganizować oczywiście mogą być problemy i napewno tak owe bedą,politycy mają szanse sie wykazać zobaczymy jak to wszytsko poukładają.Na odebraniu polsce i ukrainie praw do organizacji tej imprezy jest wg mnie niemozliwe,a Ci którzy piszą to w gazetach w internecie,oczym mówi sie z telewizji to poprostu ludzie którzy Polske uważają za jakieś ``za**pie``a tak wcale nie jest.Media non stop mówią o tym jak to jest źle że nie było pracy ludzie musza wyjeżdzać itd. itd.polska gospodarka Ciągle się rozwija,może nie dorównujemy jakimś wielkim bogatym krajom ale jest wiele państw w których jest o drugie tyle gorzej.Euro pozatym nie jest organizowane tylko w Polsce ale także na Ukrainie .Panstwa musza współpracowac a bedzie za niecałe 4 lata wilka feta i Ci którzy teraz narzekają ``nie bedą pamietali`` co sadzili o tym przedsiewziciu.A skoro UEFA przyznała Polsce organizacje że ten sztab ludzi którzy wybierali organizatorów imprezy tzn. że jakies pojecie na ten temat mają...

kemotek 

Profil: Autografy
Kolekcjoner od: kwiecień 2007r.
Wysłany: Czw Gru 06, 2007 13:33   

Jak na razie jest dalej,jak bliżej niestety :-(

Ostatnio czytałem artykuł porównawczy prace na Ukrainie i w Polsce. Na Ukrainie pracę idą bardzo sprawnie. U nas mają tempo takie że nie wiem co......

Flinston

Kolekcjoner od: Połowa 2006 roku.
Wysłany: Nie Gru 16, 2007 17:52   

Cytat:

Jak na razie jest dalej,jak bliżej niestety Sad

Ostatnio czytałem artykuł porównawczy prace na Ukrainie i w Polsce. Na Ukrainie pracę idą bardzo sprawnie. U nas mają tempo takie że nie wiem co.....

A według Ciebie, co Polska już powinna mieć zrobione?

kemotek 

Wysłany: Pon Gru 17, 2007 16:15   

Jak na razie to nie mają nic,dlatego chcę żeby chociaż jakieś działania zaczęły być :cool:

Flinston

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 08:30   

Cytat:

Jak na razie to nie mają nic,dlatego chcę żeby chociaż jakieś działania zaczęły być Cool

Czyli, że gówno się znasz. I jeśli nie masz nic mądrego do powiedzenia, to nie pisz.

kemotek 

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 11:24   

Ty to z pewnością i nie wypowiadaj się skoro nie masz nic do wniesienia do dyskusji .

Flinston

Wysłany: Wto Gru 18, 2007 17:40   

Cytat:

Ty to z pewnością i nie wypowiadaj się skoro nie masz nic do wniesienia do dyskusji .

Problem w tym, że to ja Ciebie się pytałem i chciałem jakąś dyskusje rozpocząć, ale skoro twoja wiedza jest znikoma...

Koniec dyskusji.

Kubcyk

Wysłany: Pon Sty 14, 2008 22:35   

Miałem nadzieje do niedawna ale w końcu ją straciłem. Ludzie co się z tą POLSKĄ dzieje !! ! Najpierw się starali a teraz co ??

Lionardo

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 09:02   Czy tak będzie wyglądało Euro 2012 ?

Sprawdz sobie stan stadionow euro 2012 na stronie www.euros.za.pl/2012.html <- CZY TAK BEDZIE WYGLADALO EURO 2012??!!

kaka 

Wysłany: Czw Maj 01, 2008 09:16   

POLSKA RZECZYWISTOSC :lol: hahaha rozwalilo mnie to ale jak nam euro zabiora to nie bedzie już nam tak do smiechu...

ferrari w rozmowie z pewnym pilkarzem napisał/a:
Zawsze kupuję Pana w Fifie

Order 

Profil: Motyle.
Kolekcjoner od: 2007-09
Wysłany: Pią Maj 02, 2008 09:31   

Niezłe, niezłe... :razz:

pz997 

Profil: Ogólnie pamiątki
Wysłany: Pon Cze 02, 2008 17:50   

Moim zdaniem ze stadionami zdążymy... Gorzej z infrastrukturą, drogami, hotelami...

"Jeśli schodząc na przerwę przegrywasz 0:3, nie możesz wierzyć w cuda. Musisz uwierzyć w siebie!" - Jerzy Dudek.
Ostatnio zmieniony przez pz997 Pon Cze 02, 2008 17:50, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu