Ja też wierzyłem w to z całego serca i wprost pięknym uczuciem było obwieścić trzem klasom w teatrze, że Euro jest nasze! Ale coraz bardziej wkurzają mnie Polscy "politycy", którzy ten turniej traktują nieco po macoszemu... Smutne ale prawdziwe...
"Czy Polska i Ukraina staną na wysokości zadania i zorganizują najlepsze EURO w historii?"
Myślę, że na razie pytanie powinno brzmieć: "Czy Polska i Ukraina zorganizują Euro w 2012 roku?" Bo to, że wygraliśmy te "wybory" niekoniecznie oznacza, że to Euro zorganizujemy. Przypomnę, że historia futbolu pamięta przypadek kiedy to w roku 1986 Kolumbia nie dała rady zorganizować tak wielkiej imprezy jaką jest był i będzie Mundial i sami się wycofali. Dopiero po tej sytuacji wybrano Meksyk. Zresztą 3 lata temu Portugalia tez wcale z górki nie miała, bo przypominam, że UEFA upominała Portugalczyków, aby zmieścili się w terminie bo organizacja szła baaaardzo powoli.
Ja uważam że w Polsce nie jest tak źle i Euro uda się zorganizować oczywiście mogą być problemy i napewno tak owe bedą,politycy mają szanse sie wykazać zobaczymy jak to wszytsko poukładają.Na odebraniu polsce i ukrainie praw do organizacji tej imprezy jest wg mnie niemozliwe,a Ci którzy piszą to w gazetach w internecie,oczym mówi sie z telewizji to poprostu ludzie którzy Polske uważają za jakieś ``za**pie``a tak wcale nie jest.Media non stop mówią o tym jak to jest źle że nie było pracy ludzie musza wyjeżdzać itd. itd.polska gospodarka Ciągle się rozwija,może nie dorównujemy jakimś wielkim bogatym krajom ale jest wiele państw w których jest o drugie tyle gorzej.Euro pozatym nie jest organizowane tylko w Polsce ale także na Ukrainie .Panstwa musza współpracowac a bedzie za niecałe 4 lata wilka feta i Ci którzy teraz narzekają ``nie bedą pamietali`` co sadzili o tym przedsiewziciu.A skoro UEFA przyznała Polsce organizacje że ten sztab ludzi którzy wybierali organizatorów imprezy tzn. że jakies pojecie na ten temat mają...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum