Każdy ma swoje zdanie Pewne jest to że będzie walka do ostatniego meczu sezonu o tytuł i każde potknięcie, drużn które myślą o mistrzostwie, może je drogo kosztować...
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Po pierwszej kolejce i po tym co widziałem to tylko Lech może zostać Mistrzem. Wisła z taką grą jaką pokazała przeciwko Polonii i jeszcze z kontuzjowanym Brożkiem może co najwyżej walczyć o 3 miejsce, gdyż drużyny z Warszawy na inaugurację też nie zachwyciły.
Jest to moim zdaniem spotkanie drużyny, która utrzyma się w Ekstraklasie to tylko dzięki barażom z obecnym i zarazem przyszłym Mistrzem Polski. Nie sądzę by mająca tak świetną sytuację wyjściową przed ostatnimi dwoma kolejkami i będąca w znakomitej dyspozycji Wisła straciła punkty na finiszu rozgrywek. Lechia wprawdzie na własnym terenie wygrała 50% spotkań ligowych w tym sezonie, ale punktów niezbędnych do utrzymania będzie musiała raczej poszukać w ostatniej serii w Gliwicach, gdyż Wisła odniesie kolejne zwycięstwo i przedłuży passę meczów bez porażki do 13.
W lidze w wykonaniu Wisły jak na razie żenujący był ostatni mecz, zaś w przypadku Polonii taki stan trwa to od początku sezonu. Tylu niecelnych podań i tak niedokładnej gry jak w wykonaniu Białej Gwiazdy w ostatniej kolejce dawno nie widziałem, a poziom prezentowany przez jej zawodników na czele z Pawłem Brożkiem był góra V-ligowy. Polonia po wygranej z dołującym wówczas Lechem, w kolejnych 4 spotkaniach zdobyła zaledwie 1 punkt nie strzelając w tych meczach żadnej bramki. W poprzednim sezonie w starciach tych drużyn, dwukrotnie wygrała Wisła i teraz powinno być podobnie bo drugi raz z rzędu tak tragiczny występ nie powinien jej się już przytrafić.
_________________ barcatom
----------------------------------
www.sportwyniki.pl - wyniki na żywo, tabele
www.betpuzzle.com - typer, darmowe bony
Fragment artykułu z Metra:
"-Dzień dobry, mówi Radek Majdan. Czy dodzwoniłem się do Rafała? Jakie masz plany na sobotę, czy będziesz u nas gościem? Drużynie potrzebny potrzebny jest doping kibiców-tak Radosław Majdan zaprasza kibiców na mecze Polonii w Warszawie. Zaskoczony telefonem od dyrektora sportowego "Czarnych Koszul" może być każdy, kto zarejestrował się na oficjalnej stronie zespołu. Radek zaprasza kibiców z dziećmi i wręcza im swoje zdjęcia z podpisem. To forma promocji klubu - wyjaśnia "Metru" rzecznik Polonii Igor Gołaszewski."[/b]
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Sob Kwi 10, 2010 09:50
Cytat:
W związku z katastrofą lotniczą w Smoleńsku samolotu prezydenckiego z Lechem Kaczyńskim na pokładzie odwołano wszystkie mecze 24. kolejki piłkarskiej ekstraklasy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum