Bardzo dużo masz tych biletów. Od razu widać jaki masz cel i do niego dążysz. Jedna z większych kolekcji biletowych jakie widziałem. Powodzenia dalej !
Gratuluję kolekcji, jeszcze pamiętam pierwszą w historii moich wymian, którą przeprowadziłem właśnie z tobą. Przede wszystkim na uwagę zwracają bilety z samej góry.
Profil: Bilety i Programy
Kolekcjoner od: 5 październik 2003r.
Wysłany: Sro Mar 04, 2009 18:35
Dziękuję Wszystkim za miłe komentarze. Obiecuję że kolekcja za rok czy dwa będzie o wiele większa choć przyznam że szukanie tych biletów z dnia na dzień jest coraz trudniejsze bo jest ich coraz mnie do zebrania. Oceniam że na świecie jest ich. ok. 600
Fajna kolekcja bardzo ciekawy profil, widać,że jesteś bardzo zdeterminowany do zbierania nowych biletów.Zapraszam do mnie! Powodzenia w dalszym kolekcjonowiu...
Profil: Bilety i Programy
Kolekcjoner od: 5 październik 2003r.
Wysłany: Pon Maj 16, 2011 12:45
Duża aktualizacja w 1 poście. Na dzień dzisiejszy w kolekcji mam:
- bilety sportowe z Podkarpacia: 650 szt.
- programy sportowe z Podkarpacia: 79 szt.
- bilety Reprezentacji Polski w piłce nożnej (tylko seniorzy): 52 szt.
- bilety polskich klubów w europejskich pucharach: 54 szt.
Jestem w trakcie tworzenia spisu biletów ligowych i innych. Po maturach podam go w 1 poście. Jeśli ktoś ma jakieś ciekawe bilety lub programy których nie ma w spisie to proszę o wiadomość na PW!
Pozdrawiam!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum