Jak narazie skromna kolekcja, ale w każdej jest przynajmniej jakis fajny graf...
W Twojej kolekcji najbardziej podobają mi się autografy: Rogera Federera (który kilkadziesiąt minut temu wygrał Roland Garrosa), Krzysztofa Warzychy i Boudewijna Zendena... Powodzenia w dalszym kolekcjonerstwie. Pozdrawiam i Zapraszam do mnie...
Kolekcja jeszcze nieduża,ale znajduje się w niej kilka perełek.M.in.Raymond Kopa,Jaaskalainen i Warzycha.Tych grafów zazdroszcze ci najbardziej.Powodzenia życze
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Pon Sie 24, 2009 11:23
Mała jak na stan dzisiejszy kolekcja.Fajny autograf Grzegorza Lato do którego wyślę list .Życzę dużo sukcesów w kolekcji samych bardzo fajnych autografów.Pozdrawiam i zapraszam do mojego skromnego spisu lub albumiku
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sro Paź 28, 2009 16:59
Bardzo fajna kolekcja .Super autograf Arshavina i Di Stefano.Życzę dużo cierpliwości w kolekcjonowaniu.Samych sukcesów .Zapraszam do mojego spisu i albumu.
Pozdro!
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum