BECKHAM David [stamp]
CANTONA Eric
CARROLL Roy
CHARLTON Robert
DE LAET Richard x2
EVRA Patrice
HARGREAVES Owen
HUGHES Mark
INCE Paul
KUSZCZAK Tomasz
McCLAIR Brian
NEVILLE Gary
O'SHEA John
OWEN Michael
PALLISTER Gary
ROONEY Wayne [stamp]
SAHA Louis
SCHMEICHEL Peter
SCHOLES Paul
SMITH Alan
SOLSKJAER Ole Gunnar x2
VALENCIA Luis Antonio [PP]
VAN DER SAR Edwin x3
VIDIC Nemanja (MANCHESTER UNITED)
Formuła 1 [7]
Nick Heidfeld (PP)
Robert Kubica
Adrian Sutil (PP)
Giancarlo Fisichella (PP)
Vitantonio Liuzzi (PP)
Timo Glock (PP)
Fernando Alonso x4
Sporty walki [1]
BONJASKY Remy (3x K-1 WGP)
Piłka ręczna [14]
GLINSKI Rafal
JACHLEWSKI Mateusz
JURASIK Mariusz
KOTLINSKI Kazimierz
KUCHCZYŃSKI Patryk
LIJEWSKI Krzysztof
LIJEWSKI Marcin
NAT Vitalij
PIWKO Paweł
ROSINSKI Tomasz
STOJKOVIC Ratsko
WENTA Bogdan
ŻÓŁTAK Daniel
Dominik Klein
Reprezentacja Polski 2007 karta
VIVE TARGI KIELCE 2009/2010 karta x2
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
MANCHESTER UNITED > CFC, LFC, AFC
(L)
TKD & KB =
Ostatnio zmieniony przez BartiMU Nie Mar 07, 2010 2:42 pm, w całości zmieniany 11 razy
Narazie malutka kolekcja.Najlepsze grafy to te z Porto-Lisandro Lopez,Lucho Gonzalez i Bruno Alves.Oprócz tego świetny Totti i Marc Janko.Życze powiększania swojej kolekcji w coraz lepsze autografy
_________________ Jakby ktoś był zainteresowany wymianą autografów lub adresów pisać PW lub gg
Jeśli miałby ktoś na wymianę autograf Lionela Messiego - PW !
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 15 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1316 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sob Wrz 19, 2009 3:41 pm
Mała bardzo skromna kolekcja,jest w Twojej kolekcji jeden graf który bym bardzo chciał.Jest to podpis Francessco Totti.Życzę Ci dużego powiększenia zbioru.Zapraszam do mojego spisu i albumu
Pozdro!
_________________ Poszukuję znaczków : Hiszpańskich,Angielskich,Włoskich.Posiadacze takich znaczków proszeni są o kontakt GG lub PW
mimo ze skromna kolekcja masz kilka fajnych grafów np. Fernando Alonso, Rosicky, cech życzę Ci powodzenia wysyłaj listy to kolekcja napewno się powiększy;) Zapraszam do mojego spisu;)
_________________ Poszukuję znaczków włoskich,angielskich i hiszpańskich.masz znaczek sprzedaj lub wymień.
Postanowiłem że będę teraz prowadził spis i aktualizował go na bieżąco. Już widzę te komentarze że mało i liczycie na więcej ale od kilku dni dopiero ustaliłem profil którego mam zamiar się trzymać. Reszta grafów na wymianę
_________________ Take Me Home, United Road
To the place That I belong
To Old Trafford
To see United
Take Me Home, United Road
Bardzo fajna skormna kolekcja dobrze ze zbierasz grafy Man Utd najbardziej chciałbym w kolekcji widzieć u siebie autograf CANTONA Eric
Zapraszam do mnie i życzę szybkiego powiększania się kolekcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum