No, bardzo ciekawy i oryginalny profil kolekcji. Widzę tu kilka "swoich" grafów (Galasek, Juskowiak, Voronin). Życzę powodzenia w zdobywaniu grafów Borussi. Zapraszam do siebie.
Ostatnio zmieniony przez paolo Pią Sty 30, 2009 21:35, w całości zmieniany 1 raz
Jak pisałem w albumie, podoba mi się twój nowy, zmieniony profil. O ile tych twoich graczy z Gladbach jakoś strasznie nie uwielbiam, o tyle fajne grafy, szczególnie cenne pewnie te, gdzie na fotce jest piłkarz z tak znaną osobistością, jaką jest siatkarz Mostostalu
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Większość nazwisk nic mi nie mówi, ale podziwiam za to, że masz konkretny cel w kolekcjonowaniu Tym celem są autografy ludzi związanych z ulubionym klubem. Klubem, który nie jest zbyt popularny w Polsce - to mi najbardziej imponuje.
Ciekawy profil, jak dla mnie bardzo fajny. Życzę zebrania wszystkich piłkarzy Gladbach, którzy kiedykolwiek przyodziali trykot tego klubu. Co prawda wielu z nich już nie żyje, ale mam na myśli tutaj żyjących jeszcze graczy. Życzę powodzenia i pozdrów moją kuzynkę:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum