Najlepsze podpisy to Cruyff, Nedved, Boruc i McGeady. Mam nadzieję, że Twoja kolekcja nadal będzie się tak szybko rozrastać jak dotychczas. Zapraszam do mojego spisu i albumu oraz zachęcam do wymiany linkami
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sro Lut 18, 2009 20:46
Nedved, Świerczewski, Zganiacz + Nedved --> Te mi się najbardziej podobają. Wiadomo spoko też grafy Atletico Madryt Bardzo dobre jakościowo grafy. Aha no i Boruc tez fajny Powodzenia
Wysłany: Czw Lut 19, 2009 19:09
Zaje*iste -> Nedved, Atletico, Woodgate, McGeady, Bentley, Cruyff. Widać, że kolekcja systematycznie się powiększa. Bardzo Ci życzę tego, żeby jak najszybciej przyszły odpisy na wysłane przez Ciebie listy Pozdro!
Ogólnie fajna kolekcja Ale że tak się wyrażę mało inwencji własnej Masz dosyć popularne grafy takie które dostaje większosc lub też wzorujesz sie na czyiś kolekcjach , nie biore tu pod uwage np McGeadiego , powodzenia w dalszym kolekcjonerswie
Ostatnio zmieniony przez mason Pią Lut 20, 2009 15:58, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum