Podoba mi sie bilet z Wybrzeża Kości Słoniowej Kocham ten kraj
nawet dwa posiadam
Ale obawiam się, że mieszańcy tego kraju nie kochają białych więc odradzam turystycznych wycieczek
Prawdopodobnie Poczta Polska przywłaszczyła mi bilety z Bośni i Kosowa (właściwie to Serbii bo tych brudasów za kraj nie uznali na szczęście).
Postaram się pisać tutaj na bieżąco o nowych biletach w kolekcji (może kogoś to zainteresuje) oraz uaktualniać listę u góry.
Jednocześnie zapraszam na mój album z kolekcją biletów
http://picasaweb.google.pl/kijevo89/
Dziś:
Club The Strongest (Boliwia)
CD O'Higgins (Chile)
W kolekcji 1491 klubów pochodzących z 106 krajów Świata na wszystkich kontynentach.
Ostatnio zmieniony przez koperta Pon Kwi 26, 2010 21:30, w całości zmieniany 2 razy
Ten bilet pochodzi z festynu piłkarskiego i nie jest to bilet ligowy ale w związku z tym, że tam biletów na ligę się nie sprzedaje to zbieram i takie.
Pierwszy to mecz młodzieżowców z St. Kitts and Nevis, którzy również grają pod tą nazwą w lidze więc tak zapisałem ten bilet w zbiorach. Nie jest to mecz międzypaństwowy a sparing drużyny ligowej z młodzieżowcami innego kraju (co widać po nazwie drużyny). Drugi mecz z tego biletu to towarzyski mecz pomiędzy Blackpool z Anglii a Joe Public z Trynidadu i Tobago.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez koperta Sob Maj 01, 2010 11:06, w całości zmieniany 1 raz
Bury FC, Bristol Rovers FC (Anglia)
Airdrieonians, Queen Of The South (Szkocja)
U.S. Bray-Dunes (Francja)
Phoenix FC (Irlandia)
F.C. Swarovski Tirol Innsbruck (Austria)
California Kickers (USA)
1. FC Pforzheim, Offenburger FV, (Niemcy)
Yeclano Deportivo, Real Madrid B, U.D. San Pedro (Hiszpania)
Gelfe IF (Szwecja)
Sport Recife PE, Guarani FC (Brazylia)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum