to znaczy nie że zbieram.jak bylem maly to latałem na targ zeby kupic koszulke i mozna powiedziec ze je zbierałem.
w lumpeksie przypadkiem kiedys tam bylem i trafilem kilka fajnych koszulek wiec czemu by nie kupic ?
poza tym teraz chce sie skupic na autografach,ale koszulki zostawiam bo sa dla mnie wazne.
Nie słuchaj Pana powyżej. Gdybyś robił wszystko w czym Ci 'pomaga' to byś w zimie w klapkach śmigał
Tyle, ze akurat teraz ma racje. Raul podpisał 2 letni kontrakt...
Mi sie najbardziej podoba koszulka Morientesa.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
zdziwiłbyś się ile tam można ciekawych koszulek znaleźć - co prawda sam tam nie kupuję, ale mój znajomy owszem - to takie naziemne allegro, jeśli chodzi o używane koszulki za śmieszne pieniądze.
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sro Lip 28, 2010 12:33
To teraz Schalke bedzie dostawalo 4 razy wiecej listow, a Raul bedzie siedzial nad stosami AK...
Fajna koszulka Romy, dobrze, ze wybrales autografy.
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
Fajna kolekcja, sam kiedys zbierałem koszulki w tym,że u mnie przeważały w znacznej części bazarówki. Ale mam np. orginalną Realu Madryt z sezonu 06/07.
Najbardziej podoba mi się od Ciebie koszulka AS Roma-Kappa firmowa-Assitalia.
Pozdro.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum