Kwiecień - pod względem kolekcjonerskim miesiąc jak dla mnie słaby. Wysłałem zaledwie osiem listów, ale jest to głównie spowodowane brakiem kasy. W maju powinno być lepiej. Nie zmienia to jednak faktu, że wpadło w tym miesiącu kilka ciekawych odpisów, a mianowicie:
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Czw Kwi 30, 2009 20:47
UU herdek świetnie. Dużo się zmieniło od mojej ostatniej wizyty doszlo kilka nowych fajnych grafów. Najbardziej mi sie z nowych C.Ronaldo podoba ktory mi niestety nie odpisuje.Fajny także oczywiscie graf Ronaldinho.Kilka innych by sie także znalazlo.
Spox kolekcja widac że się ciągle rozwija.Oby tak dalej Życzę powodzenia!
Zapraszam do siebie
_________________ ''Polska-naród wspaniały, tylko ludzie k*#@^!''
Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Pią Maj 01, 2009 07:37
No, nieźle, nieźle. naprawdę. Świetny graf Cristiano Ronaldo, jeden z najlepszych w twojej kolekcji zapewne. Reszta grafów też niczego sobie. Oby Tak dalej Pozdrawiam i zapraszam do mnie.
Ładna kolekcja, najbardziej podobają mi się Gaucho Ronaldinho, Ribery Franck oraz nie można pominąć C.Ronaldo, który wzbudza mały szacunek. Zapraszam do mnie, wiele się poprawiło od ostatniego twojego komentarza.
Ostatnimi czasy takie okazy jak m.in: graf Alexa Del Piero, Phila Nevilla i jeszcze kilku mniej lub bardziej utalentowanych piłkarzy. Zapraszam do komentowania.
Od mojego ostatniego postu tutaj minęło już trochę czasu.
Wpadło jednak trochę podpisów, m.in. dzisiaj od VfL Bochum pięć autografów. Dać znali także o sobie byli piłkarze reprezentacji Polski, głównie Ci z Mundialu 74'. Brakuje już mi tylko ośmiu nazwisk do uzbierania całej, ponad dwudziestoosobowej kadry.
Zapraszam więc do przeglądania pierwszego postu i komentowania spisu, postaram się odwdzięczyć, choć moja opinia będzie taka jak uważam, więc nie zawsze wychwalająca Waszą kolekcję pod niebiosa.
Ostatnio zmieniony przez herdek Pon Gru 07, 2009 18:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum