Wiek: 16 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 479 Skąd: Pe do eN z '
Wysłany: Pią Lis 14, 2008 20:32
No grafy Barcy wymiatają Szkoda, że tak malutko grafów piłkarskich Mam nadzieję, że będziesz ich coraz więcej miał Bilety super to robi wrażenie pozdr0 i powodzenia Zapraszam do mnie
Kolekcja autografów mała ale za to pare fajnych grafów . Natomiast bilety masz naprawde fajne , w szczególności reprezentacji i pucharowe polskich drużyn . Pozdrawiam i życze szczęścia w dalszym kolekcjonerstwie !
Z grafów zdecydowanie Alves, Ancelotti no i Ronaldinho najlepsi. A na biletach sie nie znam
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pią Lis 28, 2008 14:27, w całości zmieniany 1 raz
Kolekcja "mała, ale jara" Hm... jak dla mnie najlepsi: Ronaldinho i Bojan Krkić oraz wszyscy z Bundesligi . Tak samo jak Fler na biletach się nie znam, ale masz ich dużoo. Powodzenia!
Ostatnio zmieniony przez Bartek Pon Gru 01, 2008 21:52, w całości zmieniany 1 raz
Kolekcja biletów imponująca, grafów trochę mniej Bardzo fajne podpisy z Barcelony (pytanie czy oryginalne, bo ostatnio czytałem, że Barca, Milan i Real wysyłają podróby).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum