_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Kolekcja może nie za duża ale jest kilka ciekawych nazwisko np. Bergkamp, Adams i jeszcze kilka. Aha i taka rada oddziel grafy sportowe od niesportowych i będzie git. Pozdrawiam i zapraszam do mnie
Kolekcja jeszcze niezbyt duża, lecz jest w niej kilka fajnych autografów (Bergkamp, Fowler). Dla poprawienia czytelności radziłbym zrobić alfabetyczny spis grafów, bo jak będziesz miał więcej to wygodniej będzie przeglądać
_________________ Flying high, up in the sky,
We'll keep the blue flag flying high
From Stamford Bridge to Wemb(er)ley
We'll keep the blue flag flying high
Poszukuje znaczków Angielskich, Hiszpańskich, Włoskich i innych zagranicznych. Kto ma pisać na pw lub gg!!!!!
Kolekcja bardzo mała, ale kilka grafów naprawdę godnych uwagi. Mi wpadł w oko Marcin Baszczyński, a także Robbie Fowler. Chciałbym ich mieć w swoim spisie. Życzę powodzenia i zapraszam do mojej skromnej kolekcji.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum