Mam na imię Jacek i mam 16 lat. Pochodzę z Polski. Od 12 roku życia interesuję się piłką ręczną. Uwielbiam takie kluby jak: THW Kiel, FC Barcelona, SG Flensburg-Handewitt oraz Viva Kielce.
Od jakiegoś czasu zbieram pamiątki sportowe. Czy mógłbym od was otrzymać jakieś pamiątki do mojej kolekcji? Chodzi mi głównie o proporczyki i przypinki, lecz z innych rzeczy będę również baardzo zadowolony.
My name is Jacek and I'm 16. I live in Poland. I have been interested in handbal since 12 years old. My favorite clubs are: THW Kiel, FC Barcelona, SG Flensburg-Handweitt and Vive Kielce. I have been collecting souvenirs linked with sports for a few months and that is why I have request to you. Could you send me some stuff connected with your federation, f.e. pennants, pins or something else. I would be very grateful!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum