Sehr geehrte Dame, sehr geehrter Herr, ich bin vom 28. Oktober 2009 bis auf unbestimmte Zeit nicht im Haus. Ihre E-Mail wird in dieser Zeit weder gelesen noch weitergeleitet. Nach meiner Rückkehr werde ich Ihre E-Mail bearbeiten. In dringenden Fällen wenden Sie sich bitte an die Zentrale unter der Telefonnummer 05361-8903-0. Vielen Dank für Ihr Verständnis!
Jako, ze z niemieckiego nie jestem zbyt dobry, to bardzo proszę o przetłumaczenie mi tego zdania: "Um unautorisierte Spam Anfragen zu verhindern, geben Sie bitte nachfolgend den auf der Grafik eingebetteten Sicherheitscode ein."
Bitte senden Sie einen adressierten und ausreichend frankierten (entweder österreichische Briefmarke für Auslandsbrief oder internationaler Rück-Antwortschein) Rückumschlag. Leider können wir sonst Ihren Autogrammwunsch nichterfüllen.
W skrócie to masz wysłać zaadresowaną kopertę oraz opłaconą przesyłkę zagraniczną (czyli austriacki znaczek) inaczej nie będą niestety mogli spełnić Twojej prośby o autograf.
Nie maja już kart z autografami zawodników o których prosiłeś wiec wysyłają te co im zostały.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Jak napisać po niemiecku :
Wiem,że XXX już w waszym klubie nie gra ale bardzo zalezy mi na jego autografie zależy.
Jeśli by to nie sprawiło kłopotu to proszę o jego autograf
Wiem,że XXX już w waszym klubie nie gra ale bardzo zalezy mi na jego autografie. Jeśli by to nie sprawiło kłopotu to proszę o jego autograf.
Ich weiß, dass XXX schon in Ihrem Verein nicht spielen, aber ich hoch hängt ein Autogramm von ihm. Ist das nicht ein Autogramm geben zu den politischen Schwierigkeiten seines.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum