Mi nombre es (imie i nazwisko), tengo (wiek) ańos y vivo en Polonia.
My hobby es el deporte, especialmente ef fútbol. en mi tiempo libre siempre aprovecho para jugar al fútbol con mis amigos. Quisiera pedirles que me enviaran todo tipo de material publicitario - fotos, entradas de partidos anteriores posters, calcomanías, etc. - relacionado con Tu club fantástico.
Espero no molestarlos ni ocasionarles problemas con estra carta. Muchas, muchísimas gracias por interesarse en my persona y en este pedido.
Les deseo muy buena suerte y muchos exitos en el fútbol!
P.S.PROSZĘ ZWRACAĆ UWAGĘ NA STRONY ODWRÓCENIA OGONKÓW ITP..TO BARDZO WAŻNE W JĘZYKU HISZPAŃSKIM!!!!!
PODKREŚLIŁEM DWIE LITERY PONIEWAŻ NIEDAŁO SIĘ WSTAWIĆ DWÓCH ZNAKÓW, PIERWSZYM Z NICH JEST "n" nad którym jest falowana kreska, a drugi znak to "e" z ukośną kreską przekręconą na prawą stronę
/ ~
e n
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
Mi nombre es (imie i nazwisko), tengo (wiek) ańos y vivo en Polonia.
My hobby es el deporte, especialmente ef fútbol. en mi tiempo libre siempre aprovecho para jugar al fútbol con mis amigos. Quisiera pedirles que me enviaran todo tipo de material publicitario - fotos, entradas de partidos anteriores posters, calcomanías, etc. - relacionado con Tu club fantástico.
Espero no molestarlos ni ocasionarles problemas con [b]estra[/b] carta. Muchas, muchísimas gracias por interesarse en my persona y en este pedido.
Les deseo muy buena suerte y muchos exitos en el fútbol!
P.S.PROSZĘ ZWRACAĆ UWAGĘ NA STRONY ODWRÓCENIA OGONKÓW ITP..TO BARDZO WAŻNE W JĘZYKU HISZPAŃSKIM!!!!!
PODKREŚLIŁEM DWIE LITERY PONIEWAŻ NIEDAŁO SIĘ WSTAWIĆ DWÓCH ZNAKÓW, PIERWSZYM Z NICH JEST "n" nad którym jest falowana kreska, a drugi znak to "e" z ukośną kreską przekręconą na prawą stronę
/ ~
e n
text w pełni poprawny jest 1 literowka estra => ma być esta
Normalnie... piszesz list do piłkarza to np. mówisz mu jak się nazywasz, za co go lubisz, wspominasz jakieś jego występy w klubie/reprezentacji no i na końcu zawierasz prośbę o autograf (możesz jeszcze coś więcej o sobie napisać, albo o nim, o jego klubie itd.), piszesz adres na kopercie, idziesz na pocztę i wysyłasz (mówisz zwykły/priorytet za granicę, dajesz pieniądze i list i pani w okienku sama nakleja znaczek albo prosisz o znaczek za 2.40zł/3.00zł sam naklejasz na kopertę i dajesz list z naklejonym znaczkiem).
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
WIELKIE ZAGŁĘBIE LUBIN!
Ostatnio zmieniony przez zdzichu Nie Maj 18, 2008 09:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum