Ime mi je sie IMIE isto kao i I`m biv¶i Poljski. I`m hram KLUB isto kao i sakupiti mje¶ovit uspomena ovaj klupska kuca karta , fotografija , autogram isto kao i Rukovati neslican znak. I`ve zaklinjanje. Osim ako posao ovaj problem ovaj vrlo ako biste htjeli od izrucenje povjerbe mene razlicit znak povezivati se igrac , [MIEJSCOWOŚĆ] ima kapital klupska kuca. Ce vrlo zahvalan. Dolje hvala vam! Moj pravac :
jak jestes taki madry to napisz lepszy. ja chcialem tylko pomoc innym zeby im sie to przydalo. a jak masz takie bzdety pisac i mnie krytykowac zeby dodac sobie postow to nie pisz.
Ponadto proponowałbym najpierw przeczytać co wstawiłeś, może zmienisz zdanie.
Znajdź mi choć jeden bzdet jaki napisałem.
A i jeszcze jedno...po co mam sobie nabijać posty?? mnie to do szczęścia nie potrzebne, bo zwisa mi to czy mam 3 posty czy 400, co za różnica?? takimi głupotami się nie przejmuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum