I am (wiek) years old and I am a (sport) fan from Poland. I ask You for sending me a few free souvenirs of Your Club (catalogues, photos, tickets, stickers, autographs, etc). Thank You very much in advance.
My name is (Twoje imie i nazwisko). I come from Poland. I am (Twój wiek) years old and my hobbies include football. I am writing to you to find out more about (Nazwa klubu). (Nazwa klubu) is my favourite team and I have liked him for years. I would be really pleased if you would sent me: pennant, badge individual photos of the players and a photo of your team if possible. I would be pleased to add the materials to my collect. Thank you very much for your help.
With kind regards and warm greetings.
(Twoje Imie i nazwisko)
(Twój dokladny adres)
Dear Friends,
My name is (Twoje imie i nazwisko). I am (Twój wiek) years old. I live in Poland. My hobby is sport. My favourite discipline of sport is football. I am very keen on it. In my leisure time I often play football with my friends. I am kindly asking You to send me advertising materials - photos, tickets for past games, posters, stickers, etc.-connected with Your Fantastic club. I hope I am not putting You to too much trouble with this letter. Thank You very, very much for interest in my person and my request. I wish you good luck and a lot of football successes!!!
Ja dzisiaj zmontowałem TAKIE DZIEŁO, że hoho. Będzie strona A4. Zamierzam do Juve wysłać zwykłeym listem Piszcie sami albo po polsku na PW mi skrabnijcie (obiecuje ze nie będę z nich korzystał na własny użytek) to przetłumaczę. To jest o wiele lepsze. Pewnie nawet jak wysyłają po takim gotowcu ze stronki to jakieś badziewie myślą sobie że to jakieś dzieci którym nic ciekawego się nie opłaca wysyłać
Boże ludzie! co za różnica czy się pisze 10 stron czy 10 zdań, nie widzę różnicy. Ci co odpowiadają na te listy ( głównie sekretarki itp ) nie patrzą na to jakie są długie - bo nie o to chodzi. Tylko na to jaka jest sprawa w jakiej piszemy.
_________________ W sprawie adresów NIE PISAĆ!! bo i tak nie oddam
mam wielką prośbę:chcialbym wysłać, parę listów i e-maili do różnych federacji piłkarskich po angielsku, lecz niezabardzo wiem co w takim liście miałbym zamieścić...czy coś związane z owego narodu drużyną piłkarska??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum