It is also possible I'll agree to trade something from 'Autograph collection' list. In that case it must not be an official team card
and of course I must have more than 1 autograph of that driver. Just have a look and contact me.
It is also possible I'll agree to trade something from 'Autograph collection' list. In that case it must not be an official team card
and of course I must have more than 1 autograph of that driver. Just have a look and contact me.
Możliwe jest, że ja zgodzę się na handel czymś z mojej kolekcji autografów. W takim przypadku autograf nie może być na oficjalnej karcie, i oczywiście muszę mieć więcej niż jeden autograf danego zawodnika. Spójrz w mój album, i jak coś Ci się spodoba, skontaktuj się ze mną.
[ Dodano: Czw Lip 29, 2010 1:21 am ]
pawel1025 napisał/a:
I enclose a letter to the tee, where you ask for autographs
Dobrze ?
Tak jak Bhoy powiedział, nie wiemy co tłumaczyłeś, więc nie możemy powiedzieć Ci, czy dobrze. Jeśli chodzi Ci o to, czy dobrze sformułowałeś zdanie, to tak.
_________________ POSIADAM ZNACZKI CZESKIE KAŻDĄ ILOŚĆ O KAŻDYM NOMINALE. PW LUB GG!
Ostatnio zmieniony przez Mexan Czw Lip 29, 2010 00:20, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum