przetłumaczy mi ktoś ( na angielski), jest to list do kierowcy f1.
Drogi ( tu wpiszę do kogo, np. Hamilton)
Nazywam się ( moje imię i nazwisko), mam 14 lat i mieszkam w polsce a konkretnie w Opolu. Moja pasja to Formuła 1, od 5 lat jestem jej zapalonym fanem.
Bardzo Cię szanuję ponieważ godnie reprezentujesz swój kraj a także zespół( i tu nazwa zespołu). Kiedy dorosnę pragnę zostać taki jak ty!!
Od roku kolekcjonuję autografy sportowców, bardzo bym pranoł dostać twój autograf z dedykacją. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie żaden problem.
Życzem Ci wielu sukcesów w dalszej jakże wspaniałej karierze, a także wywalczenia w tym sezonie tytułu mistrzowskiego.
Pozdrawiam , Mariusz.
^
proszę o przetłumacznie powyższego listu na język angielski.
My name is *** ***, i'm 14 years old and i live in poland in Opole. My passion i Formula 1 racing and i'm a very big fan of this sport discipline from 5 years. I feel respect for you, because you represent your country and team (wpisz tu nazwe zespołu) very well. I want to be like you when I grow up. I'm a collector of famous sports people autographs from one year and I want to get your autographs with special dedication for me. I hope it's not any problem for you. I wish you losts of succes in your great carrer and Champions Tittle in this season.
Lots of Love Mariusz
Tekst tłumaczony na szybkiego. Nie jest on brany z translatora tylko tłumaczony przeze mnie. Mam nadzieje ze pomogłem choc nie jest to idealne tłumaczenie i jak ktos umie to niech poprawi moje błędy. Pozdrawiam
przetłumaczy mi ktoś ( na angielski), jest to list do kierowcy f1.
Drogi ( tu wpiszę do kogo, np. Hamilton)
Nazywam się ( moje imię i nazwisko), mam 14 lat i mieszkam w polsce a konkretnie w Opolu. Moja pasja to Formuła 1, od 5 lat jestem jej zapalonym fanem.
Bardzo Cię szanuję ponieważ godnie reprezentujesz swój kraj a także zespół( i tu nazwa zespołu). Kiedy dorosnę pragnę zostać taki jak ty!!
Od roku kolekcjonuję autografy sportowców, bardzo bym pranoł dostać twój autograf z dedykacją. Mam nadzieję, że nie będzie to dla Ciebie żaden problem.
Życzem Ci wielu sukcesów w dalszej jakże wspaniałej karierze, a także wywalczenia w tym sezonie tytułu mistrzowskiego.
Pozdrawiam , Mariusz.
^
proszę o przetłumacznie powyższego listu na język angielski.
I have a great respect for you because you represent your country and your team very well. My greatest dream is to be as good as you are when I grow up.
I collect autographs of famous sportsmen and I would be very grateful if you send me one with a dedication. I hope that won't be a problem for you.
I wish you a lot of success in your future carreer including a champion title this season.
I am Michal xxx, I living from Poland in xxx. My hobby is collect autograph of footballer and collect football souvenirs. I am a your very big fan. You is my favourite goalkeeper on the all world. I have a lot of autographs of footballer but your autograph haven't is my collect I am xx years old. I am goalkeeper is polish football club – Orzeł Goleszyn. I am a fan of Chelsea and I'm fan of yours and i would be pleased to receive any materials about you. Could you send me a photo with an oryginal autograph of You.
Sorry for my very bad english, i am polish .
My address:
xxxx
xxxx
xxxx
Poland
co tu jest źle?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum