Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Sie 24, 2010 13:41
Pycio napisał/a:
Ale to wcale nie muszą być feny. To może być znaczek o wartości 80 yiao czyli równowartości 8 yuanów. Sprawdź sobie jak wyglądają po chińsku nazwy yiao i fen, bo ja nie mam w Operze chińskiego alfabetu.
Ale to wcale nie muszą być feny. To może być znaczek o wartości 80 yiao czyli równowartości 8 yuanów. Sprawdź sobie jak wyglądają po chińsku nazwy yiao i fen, bo ja nie mam w Operze chińskiego alfabetu.
mi tłumaczy tak : 依奧
[ Dodano: Wto Sie 24, 2010 5:36 pm ]
jeżeli moglibyście powiedzieć jaki dokładnie to znaczek?
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Wto Sie 24, 2010 16:39, w całości zmieniany 1 raz
te znaczki zapewne ode mnie z wymiany 3 na górze to na list z Anglii do Polski a jak nakleisz priorytetowe znaczki to będą szybciej szły
[ Dodano: Czw Wrz 02, 2010 6:52 pm ]
Bhoy jak naklei 1ST lub 0,56p to list normalnie dojdzie ja kupowałem w Anglii znaczki do Polski normalnie je dostałem i są dobre bo po wszystkich miałem odpisy
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Czw Wrz 02, 2010 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum