Gdybyś Ty byłbyś bardziej kumaty to wiedziałbyś, że pocztówka ma prawie taką samą wagę jak koperta ze zdjęciem (bo zapewne do tego są Ci potrzebne) i skoro doszła pocztówka, to list z autografem też dojdzie.
na serio wyslalem w takim razie sase do terrego i maloudy do terrego dwa zdjecia a do maloudy trzy. Jakoś czekam 3 miechy i nic
To na bank wina złego znaczka! Już nie mówię, że na odpisy od paru piłkarzy Chelsea czekałem ok. roku... Poza tym, skoro wysłałeś 3 miesiące temu, to i Terry i Malouda byli już na zgrupowaniu przed MŚ, także gratulacje!
Ostatnio zmieniony przez H7 Nie Sie 22, 2010 21:01, w całości zmieniany 2 razy
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 11:00
Przesyłka, list lub pocztówki szybciej dochodzą do kraju, jeśli jego nazwę napisze się w języku chińskim. Przesyłka do 20 gramów kosztuje 6 juanów, powyżej tej wagi za każde 10 gramów dopłaca się 1.8 juana. Koszty wysłania kartki pocztowej do Polski to około 4.5 juana. Znaczek na list do 20 gramów kosztuje 5 juanów, jeżeli waga została przekroczona za każde 10 gramów dopłaca się 1.5 juana. Za paczkę do 100 gramów trzeba zapłacić 18 juanów, za każde 100 gramów więcej 15 juanów.
Ale to wcale nie muszą być feny. To może być znaczek o wartości 80 yiao czyli równowartości 8 yuanów. Sprawdź sobie jak wyglądają po chińsku nazwy yiao i fen, bo ja nie mam w Operze chińskiego alfabetu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum