dwie strony wcześniej masz wszystko napisane - sugeruje o osty bo to juz sie nudne robi jak ktos pyta o cene znaczku do anglii/hiszpanii lub adres do manchesteru united....
Profil: Autografy
Kolekcjoner od: Kwietnia 2008
Wiek: 19 Dołączył: 23 Sie 2008 Posty: 550 Skąd: ROW Rybnik
Wysłany: Nie Lip 11, 2010 12:02
Ktoś już pisał że teraz znaczki hiszpańskie kosztują 0.64 , ale ja nadal dostaje odpisy po 0.62 i zamierzam jeszcze wszystkie przeze mnie posiadane wykorzystać .
_________________ Nasz GÓRNIK znów będzie wielkim !
Wracając do znaczków angielskich. Ja dałem do Naniego znaczek 0,56 i dostałem odpis oraz została doklejona naklejka AIR Mail.
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
Witam, mam pytanie ponieważ znajoma mamy była w Anglii i kupiła mi kilka znaczków. Mówiłem żeby kupowała te o wartości 0.60p te zielone jak ktoś widział, nawet wydrukowałem jak wyglądają. Ale na poczcie sprzedali takie, to ta sama wartość tylko inny wygląd znaczka? Jeszcze dali te niebieskie znaczki airmail.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum