A ten znaczek za 60p to jest jakiś priorytetowy? Bo z tego wychodzi że kosztuje kolo 3 zł. Są jakieś znaczki zwykłe?
Wysłany: Wto Cze 29, 2010 12:38
Niestety mam tylko 3 po 50
Czy Liverpool odpisuje na listy? Próbował ktoś? Wyśle z SASE tylko nie wiem czy wysyłać na klub(kilka grafów), czy może na zawodnika(1 graf)?
Niestety mam tylko 3 po 50
Czy Liverpool odpisuje na listy? Próbował ktoś? Wyśle z SASE tylko nie wiem czy wysyłać na klub(kilka grafów), czy może na zawodnika(1 graf)?
Nicolas,
Nadruki mają lub dają takie plakaciki też z nadrukami
a jak masz 3 znaczki po 0,50 no to dasz 2 i masz jeden list jak chcesz je wykorzystać ..
No to chyba 56 są zwykłe a 60 prio ale ostatnio zdrozały wiec może to one są normalne
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Lip 05, 2010 07:15
Czarek jak słałeś złe nominały? Czyli słałeś np za 50(choć kosztuje 56) i miałeś odpis? Wiadomo ze mogą sobie dokupić znaczek z mniejszym nominałem ;p Ale chociaż się starałeś
A może mi ktoś podpowiedzieć który z klubów odpisze po SASE(nie chciałbym zmarnować tych znaczków)
Wiem że chyba Chelsea, Manchester(chyba nawet po SAE)(ale interesuje mnie Ferdinand i Rooney i Nani, a oni chyba po SASE?)
A nie odpisują Liverpool, Arsenal(a szkoda)
PS- Ile kosztuje znaczek z Włoch do Polski zwykły i prio?
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pon Lip 05, 2010 07:43, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum