jeśli nie mam znaczków,dobrze by było, gdybym dołożył kasę- to wiem. Ile jednak trzeba wsadzić, by doszedł list od Brytoli?
_________________ "If there's a bustle in your hedgerow, don't be alarmed now,
It's just a spring clean for the May queen. Yes, there are two paths you can go by, but in the long run
There's still time to change the road you're on.
And it makes me wonder."
Tydzien temu wrocilem z Angli i wiem po ile znaczki chodzą. Zależy gdzie kupujecie bo w centrum znaczki zwykłe stoją po 0,77p , ale poza centrum za priorytetowe ( air mail) zapłaciłem 0,6 p. Zależy, ja bym dał 1 funta
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
Profil: Autografy piłkarskie
Kolekcjoner od: autografów od sierpnia \'08
Wysłany: Nie Kwi 18, 2010 14:09
W tym dodawaniu znaczków nie chodzi o to,że klubów nie stac na odsylanie.Poprostu latwiej jest odpisac im(piłkarzom) czy tam sekretarką wsadzającym ich autografy,gdy na kopercie jest znaczek i list praktycznie od razu jest gotowy do wysłania
Ostatnio zmieniony przez Nowik Nie Kwi 18, 2010 14:09, w całości zmieniany 1 raz
Im chodzi o to ze nie musza stac w kolejkach na pocztach tylko moga dac sekretarce albo tam jakiemus przelozonemu i nikt nie musi stac w kolejce daje obok okienka nic nie placi i wraca na stadion. Proste
_________________ ,,Jeleń puścił Bąka po lewym skrzydle... "
Jacek Gmoch
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum