Ostatnio naszło mnie kilka wątpliwości i postanowiłem się skierować tutaj. A mianowicie jeśli chodzi o znaczki portugalskie, to czy znaczki z napisem "Madeira" są zdatne do wysłania listu z terenu całej Portugalii ? Moje drugie pytanie dotyczy natomiast znaczków francuskich. Jeśli owy znaczek ma oznaczenie, np. "20g", to za jego pomocą można wysłać list z Francji ?
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Pon Lut 15, 2010 15:00
Spotkał się już ktoś z takim znaczkiem niemieckim (w sensie czy to w ogóle jest znaczek):
Pewnie bym nie pytał, ale było to przyklejone w bardzo dziwnym miejscu na kopercie (czyli lewy dolny róg).
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
co do znaczków to pisać do mnie pomogę
gollaz,
ten znaczek jest o wartości 0.70€ mam taki sam i nadaje się na odpis do piłkarza
serekdrogba,
Rudemu ciekawe gdzie przychodziły znaczki za 0.30€ chyba że wcześniej dzisiaj znaczek z Holandii do Polski kosztuje 0.77€ ale to priorytet (wszystkie dostaje i mam z priorytetem)!
Ostatnio zmieniony przez Mateqi Pon Lut 15, 2010 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum