Z tego co wiem to podrożały, ale skoro masz, to naklej na kopertę, powinno dojść. Z resztą pomyśl trochę, o wszystko pytacie się jakbyście nie mieli własnego rozumu..
Z tego co wiem to podrożały, ale skoro masz, to naklej na kopertę, powinno dojść. Z resztą pomyśl trochę, o wszystko pytacie się jakbyście nie mieli własnego rozumu..
Cały czas dostaje odpowiedzi ze znaczkami 50 p
Ostatnio zmieniony przez pulpet Pon Gru 07, 2009 21:00, w całości zmieniany 1 raz
No to pulpet Ci już odpowiedział. Może mi się coś ubzdurało więc, że podrożały? Nie wiem..
Zapewne gdybyś w Polsce zaniósł list ze znaczkiem 1,50 czy 1,45 to myślę, że też by doszedł, tym bardziej, że kiedyś u mnie w mieścinie spotkałem się z tym, że listonosz za swoje pieniądze doklejał grosze, jak brakowało. Uprzedzam pytania: Tak, byłem świadkiem.
Witam. Znaczek 0.55 euro starczy na zwykły list z Niemiec do Polski ???
Nie.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum