Tylko, że ja mam biały marker i jak próbowałem zetrzeć autograf zmywaczem do paznokci (nie moim oczywiście ) to schodził cały obrazek. Na 90% myślę, że niektóre to nadruki...
Nie wiem czy to odpowiedni temat na to pytanie a szczerze przyznam że się nie orientuję więc proszę was o pomoc. Na stronach niektórych piłkarzy napisane jest by wysłać kopertę już ze znaczkiem . Skąd mam wziąć ten znaczek? Bo przecież polskiego nie nakleje. Ile mniej więcej kosztuje?
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 12:40
Musisz wysłać danemu piłkarzowi kupon międzynarodowy, który kosztuje 4,50 zł. Wymieni on go potem na znaczek z jego kraju. Nie każda poczta jednak posiada takie kupony, ale na jakichś większych pocztach powinni mieć.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie każda poczta jednak posiada takie kupony, ale na jakichś większych pocztach powinni mieć.
Ja na razie odwiedziłem 3 z 4 czy 5 poczt w Gliwicach i wszędzie to mieli (jednak młodsze kasjerki tylko spoglądały w stronę starszych ze słowem POMOCY w oczach )
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Czw Lip 19, 2007 19:58
Jeśli chodzi o kupony, to jak np. jakaś poczta ich nie posiada (bo pewnie im nie schodzą) to trzeba zamówić sobie np. 5 kuponów, to wtedy powinni dostarczyć na następny dzień, albo bliższy okres czasu. Przynajmniej ja tak słyszałem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum