co do KIK będę mieć wyrabiane 20 Marca bo jadę z kibicami na mecz tylko wątpię czy będę mógł zbierać wtedy autografy bo na mnie pewnie nie poczekają
To nie wiecie kiedy treningi?
Nie ma sztywnych godzin. Raz trenują o 11, raz o 15, a raz o 17. Raz trenują na Widzewie, raz na ChKS-ie, a raz w Gutowie. Dzwonienie do klubu mija się z celem, bo sekretarki w 98 na 100 przypadkach nic na temat treningów nie wiedzą. Najlepiej zbierać po meczu.
Ostatnio zmieniony przez H7 Sob Lut 27, 2010 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy i vlepki
Kolekcjoner od: zawsze
Wysłany: Sob Mar 06, 2010 08:28
Wczoraj zebrałem podpisy Neckermann AZS Politechnika Warszawska, jeden z siatkarzy powiedział tak:
"No, to są przygotowani kibice. Nie ma wyrywania kartek z zeszytów. Jak to kibice siatkarscy."
Warto dodać, że miałem kartkę z wydrukowanym w domu herbem
_________________ Autor postu otrzymał ostrzeżenie Trochę lepsza gała, nie zszywana osiem razy. Jedenastu napastników, cały czas zero bramkarzy. Się mogą różnić czasy, ale nie charakter ludzi, ciekawe, gdzie za parę lat będziecie mieli kumpli
11 sierpnia jest mecz Polska - Kamerun w Szczecinie.jako że do Szczecina mam troche ponad 100 km. [mieszkam w Gorzowie] jade na ten mecz.
i tutaj kilka pytań bo nigdy nie zbierałem grafów osobiście.
-reprezentacja w Szczecinie bedzie 8 sierpnia,oplaca sie pojechac na caly dzien do Szczecina i "zwiedzic" wszystkie w miare porządne hotele w Szczecinie ? musialbym spis zrobic i bym jezdzil po hotelach.
-mam bilet na sektor numer 9 bo kupowalem na kupbilet.pl,czy po meczu da sie cos zebrac ?
-jak sie dowiedziec kiedy będzie trening pilkarzy,a przede wszystkim gdzie bylbym taki trening ? mozna by bylo na niego wejsc ?
11 sierpnia jest mecz Polska - Kamerun w Szczecinie.jako że do Szczecina mam troche ponad 100 km. [mieszkam w Gorzowie] jade na ten mecz.
i tutaj kilka pytań bo nigdy nie zbierałem grafów osobiście.
-reprezentacja w Szczecinie bedzie 8 sierpnia,oplaca sie pojechac na caly dzien do Szczecina i "zwiedzic" wszystkie w miare porządne hotele w Szczecinie ? musialbym spis zrobic i bym jezdzil po hotelach.
-mam bilet na sektor numer 9 bo kupowalem na kupbilet.pl,czy po meczu da sie cos zebrac ?
-jak sie dowiedziec kiedy będzie trening pilkarzy,a przede wszystkim gdzie bylbym taki trening ? mozna by bylo na niego wejsc ?
-reprezentacja w Szczecinie bedzie 8 sierpnia,oplaca sie pojechac na caly dzien do Szczecina i "zwiedzic" wszystkie w miare porządne hotele w Szczecinie ?
opłaca się, ale lepiej odzwonić te hotele, przy dobrych wiatrach udzielą Ci informacji. ew do pzpnu możesz próbować gdzie będą nocować.
wozny napisał/a:
nie wiem jak to w Szczecinie wygląda, ale z doświadczenia wiem, że po i przed meczem Kadry zawodnicy są od kibiców oddzielani przez mundurowych i ochronę jak Królowa Elżbieta.
wozny napisał/a:
jak w pierwszym punkcie - dzwonić. czasem treningi są zamykane dla publiki, wiec na takie nie wejdziesz.
po meczu tez sotane,moze podejda pod sektor zeby podziekowac za doping to moze uda sie cos zdobyc.zobaczymy jak to bedzie 11 sierpnia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum