Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:07 Zbieranie autografów osobiście - wszelkie pytania
Nie znalazłem żadnego podobnego tematu wiec zakładam nowy.
Chciałem zebrać kilka grafów na lotnisku, ale za cholerę nie wiem gdzie mogę się dowiedzieć o której i kiedy przylatuje samolot z piłkarzami... Wiem, ze kilku userów zbierało grafy na lotnisku, wiec mogliby się podzielić przydatnymi informacjami.
Z góry dzięki.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:11
Na stronie internetowej lotniska są godziny przylotów samolotów z danych miast. Tam sprawdź godzinę. Przynajmniej na stronie Balic są takie informacje.
Najlepiej bądź na lotnisku z godzinę przed przylotem. Kiedyś FC Barcelona miała przylecieć o 13:40, a wyszła z odprawy już o 13:15 .
Ostatnio zmieniony przez gelu Sob Lip 25, 2009 14:11, w całości zmieniany 1 raz
Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:11
Nie zbierałem grafów na lotnisku, ale moim zdaniem najpierw powinieneś dowiedzieć się w jaki dzień i na jakim lotnisku wylądują piłkarze, a potem zadzwonić do informacji na lotnisko i zapytać o której godzinie wyląduje samolot z np. Monachium.
Tyle, że piłkarze przylatują czarterami. Najlepiej to zadzwonić albo do klubu goszczącego albo na lotnisku - tu albo tu wiedzieć powinni. Ew. możesz poszukać czegoś w rodzaju "klubu miłośników fotografii samolotów" - oni robią zdjęcia przylatującym samolotom i też zapewne się orientują. Chociaż nie wiem czy w Dortmundzie - bo pewnie tam będziesz zbierał - autokar nie jest podstawiany bezpośrednio na płytę - jeśli tak to z grafów nici. Dlatego lepiej, zdecydowanie lepiej jest pod hotelem.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Sob Lip 25, 2009 14:19
Pycio napisał/a:
gelu napisał/a:
Na stronie internetowej lotniska są godziny przylotów samolotów z danych miast. Tam sprawdź godzinę. Przynajmniej na stronie Balic są takie informacje.
Tyle, że piłkarze przylatują czarterami. Najlepiej to zadzwonić albo do klubu goszczącego albo na lotnisku - tu albo tu wiedzieć powinni. Ew. możesz poszukać czegoś w rodzaju "klubu miłośników fotografii samolotów" - oni robią zdjęcia przylatującym samolotom i też zapewne się orientują. Chociaż nie wiem czy w Dortmundzie - bo pewnie tam będziesz zbierał - autokar nie jest podstawiany bezpośrednio na płytę - jeśli tak to z grafów nici. Dlatego lepiej, zdecydowanie lepiej jest pod hotelem.
W Krakowie też miał być podstawiony bezpośrednio na płytę, ale się nie zgodzili .
Poza tym, jakoś na stronie Balic znalazłem informację o przylocie samolotu z Barcelony o 13:40 (w Krakowie mieli się pojawić w okolicy południa). Chyba, że to zbieg okoliczności.
18 lipca 2009 roku byłem na meczu Barnet-Arsenal mecz oczywiście nie był na Stadionie Arsenalu tylko Barnecie i tam jest bardzo łatwo dostać autografy gdy się wchodzi na trybuny przy barierkach ławka rezerwowych jest na wyciągnięcie ręki i wystarczy zawołać piłkarza albo podać mu zdjęcia itp i na pewno podpisze tutaj zdjęcie jak autograf daje mi Rosicky i Vermaelen
Wysłany: Sob Lut 27, 2010 15:47 Zbieranie autografów po treningu.
Kiedyś gdzieś taki temat był tylko nie mogę znaleźć jak tak to proszę usunąć temat a to pytanie przerzucić na stary temat.
Czy jest możliwość wejścia na trening Widzewa i pozbierać autografy??
i jeszcze jakby mógł ktoś powiedzieć w które dni i w których godzinach mają te treningi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum