"Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu. " S. Lem
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 15:01
Cześć mam kilka problemów właśnie utworzyłem fotopic, ale mam dużo, dużo problemów...
Mam nadzieję, że mi pomożecie.
Mam narazie 1 dział autografy, a chce dodać 2 odznaki, jak to zrobić.
Moja galeria jest ohydna, sucha, ..
Gdy wchodzę w swój link, nie widać zdjęcia lecz szare tło i napis No Thumbnail Yet..
Jak dodać te wszystkie bajery jak coś o mnie po lewo, na środku taki spis najlepszych zdjęć, dodac najlepsze foto itd. Jak upiększyć dodać tło albo coś .
Jak uzupełnić About Me ;p
Trochę poszukałem w temacie aczkolwiek jak coś znalazłem to nie wiem na któej stronie.. dziękuje i pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pon Sie 23, 2010 15:09, w całości zmieniany 2 razy
Mam narazie 1 dział autografy, a chce dodać 2 odznaki, jak to zrobić.
Jak się zalogujesz na fotopic'a to w pierwszej rubryce od góry klikasz "Create Empty Collection" i sobie wypełniasz pola.
Nicolas napisał/a:
Moja galeria jest ohydna, sucha, ..
Dodaj sobie takie bajery jak flagcounter, zaprojektuj sobie logo u góry i od razu będzie lepiej ; )
Nicolas napisał/a:
Gdy wchodzę w swój link, nie widać zdjęcia lecz szare tło i napis No Thumbnail Yet..
zioomus napisał/a:
Musisz poczekać po prostu.
Nicolas napisał/a:
k dodać te wszystkie bajery jak coś o mnie po lewo, na środku taki spis najlepszych zdjęć, dodac najlepsze foto itd. Jak upiększyć dodać tło albo coś .
Zakładka "Miniboxes"
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 15:15
Dzieki już sobie troszkę poradziłem
Mam już About me, ale kolejny pytanie.
Jak przenieść autografy z działu A do działu B?
A da się jakoś zmienić tło fotopica?
Dodałem ten nowy dział, a tu nic sie nie dzieje, a jak chce wybrac to jest "U"
I jak zrobic aby pod zdjęciem piłkarza było napisane np; Andrzej X?
I jeszcze jedno jeśli wejde w jakieś foto jest ono bardzo małe....
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Pon Sie 23, 2010 15:26, w całości zmieniany 3 razy
Profil: autografy uczestników MŚ w RPA
Kolekcjoner od: 2003
Wiek: 19 Dołączył: 01 Lut 2009 Posty: 282 Skąd: Niepołomice
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 17:40
Klikasz na to zdjęcie i na samym dole wybierasz do której "kolekcji"
_________________ O bym nie dożył dnia w którym Kulawik zostanie na stałe trenerem Wisły.
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 19:46
Cześć edytuje bo już prawie wszystko obczaiłem, ale nie do końca
Jak wgrałem zdjęcia na fotopic to miały rozmiar jakieś 220 x 290(coś takiego) są małe inni mają dużo większe zdjęcia, jakoś moich skanów jest niska, jak to naprawić? Mogę jeszcze raz zeskanować(ale długo z tym schodzi mam mało autografów, a mi długo strasznie zeszło)
Jaki powinien być ich rozmiar, rozdzielczość najlepiej? 400 x 400? 600 x 400?
PS_ Jak zrobić aby autografy piłkarzy(folder) był 1 a nie ostatni? Dodałem go jako 1 a pozniej jeszcze 2 działy. Jak zrobić, aby było segregowane tka jak chce?:)
Ostatnio zmieniony przez Nicolas Wto Sie 24, 2010 08:08, w całości zmieniany 10 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum