Witam chciałbym założyć galerię na fotopic.net mam już jedną zarejestrowaną galerię na moim emailu.Mam takie pytanie czy można usunąć tą galerię która nie jest mi potrzebna i nie jest użyteczna do niczego i założyć nową na 1 emailu?? bo z tego co wiem można mieć tylko 1 galerię.Proszę o pomoc
Ostatnio zmieniony przez herdek Sob Mar 27, 2010 13:14, w całości zmieniany 1 raz
Jak nie działa ogólna wyszukiwarka na fotopic.net, to i w poszczególnych galeriach nie działają
nie no, właśnie poszczególnie działają. np. u mnie wpiszę Buffon, to mi wyskakuje Gigi i jego wujek Lorenzo. ale jak wejdę na fotopic.net, wbijam Buffon w find photos, klikam na photos to mam info No results were found for 'Buffon in 'Photos'.
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 16:38
1. Collection Appearance odznacz Show image sizes.
2. Zaznacz Show photo description a potem uzupełnij opisy pod zdjęciami.
jak nie znasz html to <br> daje nową linijkę, <b>nazwa</b> pogrubia.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum