Wysłany: Pon Lis 17, 2008 13:59 Wysyłanie koszulki do klubu
Witam. Mam takie pytanko odnosnie klubu Manchester United F.C. ... mam zamiar wyslac list/paczke (nie wiem ,jak to rozpatrza na poczcie ) z listem po ang. ,fotke swoja w szalu klubu i chcialem jeszcze wrzucic koszulke Mancheseru i poprosic o podpisy na niej,ewentualnie koperte zwrotna ... myslicie, ze otrzymam te autografy na koszulce i mi ja odesla ,... czy moze koszulka zaginie mam zamiar wyslac po ostatnim meczu sezonu Prmiership bo wtedy beda mieli duzo czasu dla fanow ..i zalatwieniu mojej prosby .. jak myslicie czekam no op. ... Piona
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Lis 17, 2008 15:08
Koszulka powinna przyjść z podpisami (przynajmniej FCB i Real podpisują).
arch_vip napisał/a:
czy moze koszulka zaginie mam zamiar wyslac po ostatnim meczu sezonu Prmiership bo wtedy beda mieli duzo czasu dla fanow ..i zalatwieniu mojej prosby ..
No tak, szczególnie jak piłkarze na urlopy pojadą, to ci się chyba sekretarki tylko podpiszą .
Ja wysłałbym na twoim miejscu podczas trwania sezonu.
Kurczę, też bym chciał wysłać koszulkę do Juve, ale z racji tego, że tylko bardzo baaadzo nielicznym odpisują to się boję... Spróbuję wysłać do nich maila z zapytaniem o to.
_________________ "Gdy w życiu ludzkim występuje jawnie element nie zbadany i tajemniczy, skłonni jesteśmy od razu wszystko składać na karb jego działania. Jest to wielki błąd. Człowiek sam sobie wykuwa los. Decyduje charakter, świadomość, wiara - nie ślepe i ciemne fluidy."
Pisałem tak do Wisły i nie odpowiedzieli Poszukaj na głównej stronie, bo widziałem, że jakiś klub (Manchester United? - ale głowy nie dam), koszulki odsyła, ale tylko organizacjom charytatywnym.
_________________ PRZED ROZMOWĄ ZE MNĄ NA GG PRZEDSTAW SIĘ NAJPIERW
Ostatnio zmieniony przez mani Pon Lis 17, 2008 20:15, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum