adam24
Profil: Brak
Kolekcjoner od: 2009-07
Wysłany: Czw Lip 01, 2010 13:33
A mam pytanie: parę miesięcy temu wysłałem do Realu koszulkę i list w którym prosiłem o podpisanie jej. Zapomniałem jednak o kopercie zwrotnej. Czy jest szansa na otrzymanie podpisanej koszulki lub chociaż "pustej"?
Witam,
Wysłałem koszulkę do Rooney'a na Centrum Treningowe w dniu 08.09.2009 jako list polecony priorytetowy. Jest jakaś szansa jeszcze na odpis?
_________________ Nie pisać w sprawie wymiany lub kupna/sprzedaży.
Nie wymieniam się, nie kupuję ani nie sprzedaję!
---
Zapraszam do mojej galerii autografów
www.gallerymackinho7.fotopic.net
A mam pytanie: parę miesięcy temu wysłałem do Realu koszulkę i list w którym prosiłem o podpisanie jej. Zapomniałem jednak o kopercie zwrotnej. Czy jest szansa na otrzymanie podpisanej koszulki lub chociaż "pustej"?
Napisałeś chociaż adres?
Mackinho7 napisał/a:
Jarząb93 nie dostał od Realu koszulki.Jak by chcieli Ci odesłać dali by Ci swoją kopertę.
Wielki Eksporto Sawik!!!121112111
Mackinho7 napisał/a:
Witam,
Wysłałem koszulkę do Rooney'a na Centrum Treningowe w dniu 08.09.2009 jako list polecony priorytetowy. Jest jakaś szansa jeszcze na odpis?
Zawsze jest? Ja dostałem odpis po 2,5 roku, więc...
_________________ "Będę musiał dziś odśnieżyć 300m2 globalnego ocieplenia."
ktoś napisał kiedyś, że na oficjalnej stronie Milanu jest notka nt otrzymywania podpisów na przysłanej do nich koszulce. mógłby ktoś podesłać link do tej notki, bo w tej ich multimedialnej stronce nie umiem się odnaleźć...
_________________ poszukuję znaczków HOLENDERSKICH I PORTUGALSKICH.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum