Profil: autografy piłkarzy
Kolekcjoner od: czerwiec 2008
Wiek: 18 Dołączył: 17 Maj 2008 Posty: 1283 Skąd: z SektorFana.pl
Wysłany: Nie Maj 30, 2010 08:56
A może poczytałbyś troszkę forum, a nie robił rozpierdzielu w temacie o koszulce, skoro pytasz o wysyłanie listów? Jeśli chcesz zobaczyć czy odpisują to napisz do nich i się przekonasz. Jest szansa, że każdy piłkarz każdego klubu każdej ligi w każdym kraju może Ci odpowiedzieć. Proponuję napisać list w nowym sezonie, bo teraz jest okres wakacyjno-treningowo-obozowy.
Wysłany: Czw Cze 03, 2010 13:56 wysłanie koszulki do podpisu do Realu Madryt
ja mam pytanie: czy istnieje jakaś szansa, że jak się wyśle koszulkę Realu do siedziby klubu z prośbą o autografy piłkarzy to zostanie ona spełniona?? wysyłał ktoś już taką paczkę??
co trzeba w takiej paczce zamieścić, oprócz koszulki oczywiście
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Pią Cze 04, 2010 06:26 Re: wysłanie koszulki do podpisu do Realu Madryt
spidy napisał/a:
Ja mam pytanie: Czy istnieje jakaś szansa, że jak się wyśle koszulkę Realu do siedziby klubu z prośbą o autografy piłkarzy to zostanie ona spełniona?? Wysyłał ktoś już taką paczkę??
Co trzeba w takiej paczce zamieścić, oprócz koszulki oczywiście ?
Ja wysłałem do Barcelony dostałem odpis po 11 dniach.Z Realem jest gorzej - Jarząb93 wysłał podobno do nich i brak odezwu.
Trzeba załączyć : Koszulkę,List,Kopertę zwrotną.
Powodzenia
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum