W tym temacie będzie prosić użytkowników o podanie linka do autografu o który prosimy. Jest to pomocne w sytuacji, kiedy chcemy skonfrontować czyiśc autograf ze swoim i stwierdzić czy to nie podróba. Każdy kto ma dany autograf może podać linka do niego.
A więc ja poproszę autograf Emanuela Olisadebe
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Pon Sty 26, 2009 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Sty 27, 2009 10:49
W sumie skonfrontować autografy można samemu za pomocą http://fotopic.net/ wpisując w prawym górnym roku nazwisko piłkarza i zaznaczając później 'Photos'.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Ostatnio zmieniony przez Fler Sro Sty 28, 2009 21:16, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum