List do klubu z prosba o pamiatki mozna wyslac zarówno pocztą tradycyjną jak tez emailem .
*
Nie powinno sie wysylac listów do tego samego klubu jak już od niego dostałeś .
*
W obecnych czasach do kazdego z klubów mozna napisac list po angielsku ale niektóre kluby wolą jak się do nich napisze w ich własnym języku !
* Koszt wyslania listu do klubu w Europie (lacznie z Rosja i Izraelem) lub USA to: 2,10zl za list zwykly oraz 7,40 za list polecony (wg cennika Poczty Polskiej - stan na wrzesien 2004).
*Pamiętajcie że niemusicie tracicć pieniedzy napoczątku bo najlepiej zacznąć od emaili a dopiero póżniej zacząć wsyłać listy
UWAGA!
NAZWA TEGO TEMATU BRZMI: "WSKAZóWKI", A NIE "PYTANIA O ADRES"
JEśLI DALEJ TEGO NIE BęDZIECIE ROZUMIEĆ BęDZIECIE NAGRADZANIU OSTRZEżENIAMI!!
NIENALEżY TEż PYTAĆ O KAżDą DUPERELę W TYM TEMACIE - NAJPIERW POSZUKAJCIE 10, 20,40 MINUT, I DOPIERO POTEM JAK NIE ZNAJDZIECIE PYTAJCIE. PYTAJCIE, ALE NIE W TYM TEMACIE! W TYM DZIALE JEST DUżO TEMATóW W KTóRYCH MOżECIE PYTAC - A JESLI JAKIEGOŚ NIEMA TO GO ZAłóżCIE!!
TEN TEMAT SłUżY JEDYNIE DO PODAWANIA WSKAZóWEK!!!
KOLEJNY POST, KTóRY NIE BęDZIE PRZYSTOSOWANY DO POWYżSZYCH ZASAD BĘDZIE NAGRADZANY OSTRZEżENIAMI! I NIE BęDę PRZYJMOWAł żADNYCH TłUMACZEń, BO ZASADY JASNO OKREśLIłEM POWYżEJ !!
ja jak narazie wysłałem tylko 2 zwykle listy do liverpoolu i arsenalu. A do reszty meile. Zobaczymy czy sie oplacilo. Kluby czesto odpisuja ze trzeba wyslac zwykla poczta.
Może jeszcze mała wskazówka odemnie odnośnie listów pocztą zwykłą. Piszcie je odręcznie na czystych kartkach A4 zachowując takie podstawy jak data na górze , zwroty grzecznościowe itd ;inaczej mówiąc pokaż klubowi lub pilkarzowi że nie idziesz na chama.Wtedy satysfakcja z paczki będzie większa.
NApisałem maila do włoskiego pływaka(jaki? piszcie na gg) z prośbą o pamiątki. On następnego dnia odpisał mi że wyśle mi jak najszybciej swoje zdjęcie z autografem. To było 2 tygodnie temu a ja wciąż nie dostałem. CZekać?? CZy może się przypomnieć?? Doradźcie.....
NApisałem maila do włoskiego pływaka(jaki? piszcie na gg) z prośbą o pamiątki. On następnego dnia odpisał mi że wyśle mi jak najszybciej swoje zdjęcie z autografem. To było 2 tygodnie temu a ja wciąż nie dostałem. CZekać?? CZy może się przypomnieć?? Doradźcie.....
Czekaj , jak tak napisał to napewno dostaniesz . Mi na przyklad jedna gwaiazda sportu napisała że wysyla mi w tej chwili autograf a dostałem go za 2,5 miesiąca
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum