Daj tyle ile masz i się przekonaj, czy odpisują. Jeśli nie odpisują to może więcej trzeba? Ja jak wyślę do Nich list to nie będę załączał kasy tylko koperty, zdjęcia i Międzynarodowe Kupony na Odpowiedź. Myślę, że powinno wystarczyć. Przynajmniej tak mi się zdaje.
jak dla mnie dostawanie paczek - ogonie kolekcjonerstwo powinno wiazac sie z dostawaniem pamiatek za darmo, ale widze, ze zdazaja sie i to juz czesto wyjatki co jest jak dla mnie przykre
Moim zdaniem jeśli ktoś naprawdę chce coś kolekcjonować ( w moim przypadku autografy ) to może zapłacić za wymarzony autograf, bo inaczej się nie zdobędzie...
...
misko07 Co to za kolekcjonerstwo jak się nie stara o swoje postawione cele?? wyślesz maila i dostaniesz jakiegoś bzdeta...można przecież kupić to co się chce
tak zeby rozwiac wszelkiego rodzaju watpliwosci. wyslalem do Barcy 5 euro i poprosilem o grafy Ronaldinho i Eto'o. po 2 tygodniach dostalem od nich przesylke a w srodku byly oryginalne grafy wlasnie Ronaldinho Eto'o Do tego dorzucili jeszcze Messi i Deco. a najlepsze jest to ze zwrocili mi pieniadze i napisali ze grafy sa za darmo. wiec robcie jak uwazacie.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
A Czy Jezeli Wrzuce Do Kopert Zdjecia np.Ronaldinho i Eto I Wrzuce Tam Kase I Napisze normalny Wzró Listu To JEst Szansa Ze Mi Podpisza te Zdjecia I Wysla??
zawsze jest szansa. jak wyslesz zdjecia to jest jeszcze wieksza. ja zdjec nie wysylalem. kuponu tez nie. napisalem tylko list z prosba o grafy i wrzucilem 5 euro, ktore i tak zwrocili.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
A Bayer Leverkusen za 8,50 euro + znaczek za 1,44 euro...
Marsylia bodajże coś koło 10 czy 12 euro...
Dla mnie to nie jest głupie, że chcą kasy (bo zestaw grafów - ok. 30 jest coś warty, a i wyprodukowaniue coś kosztuje). Ale nie podobają mi się ceny. Poza tym jak ktoś chce graf konkretnego zawodnika to do niego wysyła list, nie do klubu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum