Dla zagranicznych klubów 10 Euro to śmieszne grosze.
rzeczywiscie to sa smieszne pieniadze. to tak jak do polskiego klubu napisalby kolekcjoner z zagranicy i wyslal 2 zlote. ale wydaje mi sie ze kluby nie chca na tym zarabiac tylko zobaczyc ze staraamy sie o ich grafy wysylajac pieniadze. a oni za ten "wysilek" wysylaja to czego chcemy.
_________________ Kocham róże, kocham bez, a najbardziej KKS!!
rzeczywiscie to sa smieszne pieniadze. to tak jak do polskiego klubu napisalby kolekcjoner z zagranicy i wyslal 2 zlote. ale wydaje mi sie ze kluby nie chca na tym zarabiac tylko zobaczyc ze staraamy sie o ich grafy wysylajac pieniadze. a oni za ten "wysilek" wysylaja to czego chcemy.
jednak mi sie wydaje, ze nie masz racji...mysle, ze nie jest to nadzwyczajny zysk, ale jesli przyjdzie takich listow tygodniowo z Polski 100, a za jedna serie autografow z Bayern Monachium(taki przyklad, bo akurat oni chca grafy za kase) biora mniej wiecej 10 euro to maja kase np. na dostawe nowych pamiatek do fan shopu, a wiedz, ze oprocz z Polski napewno duzo osob z innych krajow wysyla listy z taka prosba i kasa, wiec zysk nie zysk, ale jest na rozne bzdety i tak jednak mam swoje zdanie, ze nie mozna za autografy brac pieniedzy - mysle, ze fatyga samego wyslania listu upowaznia do wyslania chociaz jednego autografu :-)
Tak na przyszłość... Nie cytuj postu, który jest nad twoim /gelu
ja miałem przypadek że wysłałem 2 euro do Bayernu Monachimum i dostałem od nich cały komplet kart z wizerunkiem piłkarzy całego zespołu z nadrukowanymi autografami , uważam że jak juz dostają list i pieniądze to chociaż kilka orginalnych grafów powinni załączyc do całego kompletu stampów to tylko wynika z ich podejścia dla prawdziwych fanów zespołu
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Czw Sie 14, 2008 18:43
A kiedy wysyłałeś?? Bo mam zamiar wysłać w poniedziałek 2 euro byłem dziś w kantorze i wymieniłem ...To słabo że drukowane .. Ja napisze że chce oryginalne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum