No możesz się nie zgodzic ja się np. z nie zgadzam z Tottenhamem Boltonem Schalke i Ajaxem bo już wysyłałem pare meili do nich i nic.Acha dodam jeszce że Olympiacos Pireus może byc swego rodzaju pewniakiem bo mi wysłali pamiątki.
Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Wto Lis 28, 2006 16:32
Dawid.Ch napisał/a:
No możesz się nie zgodzic ja się np. z nie zgadzam z Tottenhamem Boltonem Schalke i Ajaxem bo już wysyłałem pare meili do nich i nic.Acha dodam jeszce że Olympiacos Pireus może byc swego rodzaju pewniakiem bo mi wysłali pamiątki.
tottenham mi wysłał chyba juz z dwa miechy temu pocztowke, a bolton z miech temu dwie takie same paczki >> plakat "grafy na sezon 06/07" i list, a co do Schalke i Ajaxu to tez nic od nich nie dostalem. Pewniakiem tez jest m.in WCF, E. Dementieva, Hołek.
Mój kumpel dostał wczoraj od Pourtsmounth (czy jak to sie pisze) po liscie tradycyjnym: list i nawet grubą gazetke za 3L
Polecam pisanie e-mailem do Barcelony wysyłałem na siebie na brata i dałem adres mojemu kumplowi. Za każdym razem po miesiącu wysyłali wielki plakat drużyny i list z podziękowaniami.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum