Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 21:20
a moim zdaniem nie przesadza, ponieważ niestety bardzo dużo osób tak robi - może niekoniecznie jest ich sporo tutaj.
Ale też zgodzę się, że każdy powinien mieć równe szanse, ale co to za zbieranie jak po paru mailach gdy już nie ma ktoś gdzie pisać to sprzedaje kolekcje... To jest brak szacunku dla osób składających te podpisy i w sumie dla nas - kolekcjonerów.
A tak to po SAE nie męcząc się zbytnio można zdobyć m.in. autografy Bayer Leverkusen.
Profil: autografy, bilety Górnika Zabrze
Kolekcjoner od: bilety od 2000
Wiek: 28 Dołączył: 21 Mar 2007 Posty: 2828 Skąd: Ruda Śląska
Wysłany: Sro Lip 22, 2009 21:27
draxo napisał/a:
herdek napisał/a:
..i potem wejdzie taki jeden z drugim, popisze e-maile, dostanie 20 autografów i bd. na allegro sprzedawał.
Według mnie przesadzasz, każdy powinienien mieć równe szanse aby się dowiedzieć jak zdobyć autografy.
Bardzo prosto, trzeba dotrzeć do świadomości osoby, której się chce autograf o takim zamiarze. Jak to zrobisz to Twoja sprawa. Jak zareaguje rzeczona osoba to jej sprawa. Nikt nikomu żadnych szans nie odbiera.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Kibic, zwierze,
fani chuligani,
krew na butach,
morduj razem z nami!
a moim zdaniem nie przesadza, ponieważ niestety bardzo dużo osób tak robi - może niekoniecznie jest ich sporo tutaj.
Ale też zgodzę się, że każdy powinien mieć równe szanse, ale co to za zbieranie jak po paru mailach gdy już nie ma ktoś gdzie pisać to sprzedaje kolekcje... To jest brak szacunku dla osób składających te podpisy i w sumie dla nas - kolekcjonerów.
A tak to po SAE nie męcząc się zbytnio można zdobyć m.in. autografy Bayer Leverkusen.
Dobrze zgadzam się z tobą sam zaczynam dopiero, ale nie zamierzam zbierać na sprzedaż.
Zaczołem od e-maili, teraz bede wysyłam po SAE aż dojde do uzupełnianie kolekcji po SASE. Chce się to wkręcić bo uwielbiam futball. I choć tylko mam narazie Engela to wierze że kiedyś coś zdobęde lepszego. I en temat jest dla mnie pomocny akurat
Wybaczcie, że pytam w tym temacie, ale odpowiedniego nie znalazłem (temat SASE czy SAE? został zamknięty). Chciałem spytać, czy Roger Federer odpisuje po SAE czy SASE?
_________________ "Mess with the best, die like the rest"
Profil: Autografy reprezentantów Polski i inne.
Kolekcjoner od: 2009-04
Wysłany: Sro Sie 12, 2009 21:55
Eliroth napisał/a:
Wybaczcie, że pytam w tym temacie, ale odpowiedniego nie znalazłem (temat SASE czy SAE? został zamknięty). Chciałem spytać, czy Roger Federer odpisuje po SAE czy SASE?
Roger Federer wysyła po SAE. Niedawno dostałem odpowiedź. Mojej fotki nie oddał, ale dał taką super z Gilette i się srebrnym markerem na niej podpisał.
wie ktos moze jaki pilkarz chelsea odpisuje po SAE?
Nikt nie poda Ci takiej informacji, spróbuj sam pokombinować i powysyłać kilka listów.
Cech z federacji odpisze po SAE, a do Ferreiry to musisz na klub napisać i najlepiej dać fotkę.
_________________ \\\"- I tak nie umiał grać. Chciałem go do drużyny rezerw! - Bill Shankly na temat zawodnika Celticu - Lou Macari, który zlekceważył Liverpool, faworyzując Manchester United w sprawie ewentualnego transferu.\\\"
Nie bardzo wiedziałem, w którym temacie zapytać się.
Zbieram głównie pamiątki klubów, federacji itd. Chciałem powiększyć ją o przesyłki kilku federacji, m.in. San Marino, Luksemburga, Liechtensteinu, Andory, itp. Dostał ktokolwiek odpis od którejś z nich?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum