Profil: Autografy uczestników MŚ
Kolekcjoner od: 08.2006
Wysłany: Pon Paź 19, 2009 14:59
miki_barca napisał/a:
Przecież IRC czyli kupon na odpowiedź powinieneś dostać na każdej poczcie.
Spytaj czy mają kupon na odpowiedź, u mnie jak powiedziałem IRC to nie wiedzieli o co chodzi. Natomiast powiedziałem kupon na odpowiedź to zakapowali
Na każdej poczcie nie dostaniesz kuponu. One po prostu im nie schodzą i nie opłaca im się zamawiać. Najlepiej przejechać się na pocztę główną - tam są na 100%.
Tak jak pisze gelu nie ma kuponów na każdej poczcie. Mi się nie opłaca jeździć 60 km tylko po to żęby kupić kupon. Dodatkowo musiałbym szukać Poczty Głównej. Nie mam samochodu więc to odpada.
Chciałem się dowiedzieć bo mam euro z Grecji... na monecie są po grecku litery i symbol... czy taka moneta będzie dobra w Niemczech czy tylko w Grecji??
Oraz drugie...
Czy jeśli mam znaczek z księstwa Monaco 55 eurocentów to taki znaczek będzie dobry w NIemczech?? Wiem tylko że z Francji przychodziły przychodziły na tym znaczku ale to co innego niż NIemcy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum