Mała ciekawostka. Mieszkam w Warszawie, wczoraj byłem na dwóch pobliskich pocztach i jak zapytałem o kupon międzynarodowy, to zdziwione babki patrzyły na mnie, jak na jakiegoś głupka, chyba pierwszy raz słysząc o czymś takim.
Wie ktoś, gdzie w stolicy mogę nabyć taki kupon?(pytanie może brzmieć trochę głupio)
_________________ Legia, to my!
Legia, to my!
Legia, Legia, Legia, to my!
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 20:07
B@RT_LP napisał/a:
A można wiedzieć w jakim dziale i po ile bo może u mnie też bym poszukał
W carrefourze, w dziale poczta .. U mnie w carrefourze jest poczta i różne inne ,,stragany"
Mała ciekawostka. Mieszkam w Warszawie, wczoraj byłem na dwóch pobliskich pocztach i jak zapytałem o kupon międzynarodowy, to zdziwione babki patrzyły na mnie, jak na jakiegoś głupka, chyba pierwszy raz słysząc o czymś takim.
Wie ktoś, gdzie w stolicy mogę nabyć taki kupon?(pytanie może brzmieć trochę głupio)
ha ha, to jest właśnie Poczta Polska. Zapytaj na tej najgłówniejszej/ największej poczcie w Warszawie, bo zdaje mi się że byłeś w jakiś mniejszych placówkach. Ja mieszkam w 12- tysięcznym mieście i pytałem o kupon w jedynym urzędzie Poczty Polskiej w tym mieście to taka sama reakcja babek co u ciebie będę chyba musiał przejechać się 45 km do Szczecina, bo to chyba jedyne większe miasto w moich okolicach
B@RT_LP napisał/a:
A można wiedzieć w jakim dziale i po ile bo może u mnie też bym poszukał
gdziekolwiek byś kupywał powinien kosztować 4,50 zł. Jak ktoś chce więcej to znaczy że chcę cię oszukać.
Ostatnio zmieniony przez djkg6 Pon Sty 26, 2009 12:58, w całości zmieniany 1 raz
Beitar
Profil: autografy
Kolekcjoner od: 2007-11
Wiek: 19 Dołączył: 20 Sie 2007 Posty: 1756 Skąd: Warszawa
Wysłany: Wto Cze 16, 2009 05:23
Ja nabyłem swoje pierwsze dwa kupony i mam pytanie do tych co już je wysyłali.
Powiedzcie mi czy muszę mieć jakąś pieczątkę z Poczty Polskiej na tym kuponie czy tylko wystarczy jeśli bez żadnych stempli wrzucę ją do koperty?To się gdzieś przykleja?
Dwa razy używałem IRC (tylko 2 razy, ponieważ kupony miałem z wymiany, na mojej poczcie nie ma ich w sprzedarzy) i w obu przypadkach dostałem odpowiedź. Kupony wysyłałem bez żadnych pieczątek.
_________________ Zdzichu.Fotopic.Net Zapraszam do oglądania mojej kolekcjii autografów!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum