ostatnio ktos KSG pamietam ale nie pamietam dobrze nicku podal ci strone ballacka.bo spytales czy ktos dostal odpis piszac do niego na federacje.na tej stronie jednak bylo napisane ze jak cchesz dostac graf musisz wyslac IRC i zwrotna.a mowicie ze to ja jestem debilem.
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Wto Cze 22, 2010 15:31
Pisz na klub z prośbą o grafy i załącz ten kupon.Z tego co wiem Adzio dostał od nich odpis po takim kuponie.
_________________ ...skończmy już tę głupią dyskusję...
Nicolas
Profil: Autografy
Wysłany: Pon Cze 28, 2010 20:30
Czy próbował ktoś wysyłać kupon do Lyonu? Ewentualnie do Realu Madryt? ;p
Zależy mi na pojedynczych piłkarzach. I tu też się rodzi pytanie czy pisać na klub i prosić o dane autografy + kupon cyz na piłkarza i kuopn?
Zależy mi na pojedynczych piłkarzach. I tu też się rodzi pytanie czy pisać na klub i prosić o dane autografy + kupon cyz na piłkarza i kuopn?
witam.
kupon kosztuje 4,50 dziś go kupowałem . zamierzam wysłać list do Jerzego dudka , a do niego dołączyć kupon na odpowiedź i fotografie całej drużyny z prośbą aby zabrał ją na trening i zebrał autografy piłkarzy realu , i mam pytanie czy już ktoś próbował tego przede mną i jakie buły tego rezultaty ?
gdzie kupię popularny kupon w Warszawie? ostatnio byłem na poczcie w Warszawie na Conrada to uslyszalem tylko "proszę Pani a co to jest kupon na odpowiedź międzynarodową?" "a potem że mam szukać po innych pocztach"
Profil: Autografy piłkarzy i trenerów
Kolekcjoner od: 12.01.2009
Wiek: 16 Dołączył: 27 Wrz 2008 Posty: 1816 Skąd: Camp Nou
Wysłany: Sob Wrz 04, 2010 07:09
Nicolas napisał/a:
Mój kolega próbował wysłać takie IRC do Cristiano Ronaldo i nie dostał odpisu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum